Benzin ve Motorine Bu Gece de Zam Var

EKONOMİ 04.03.2022 - 10:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Benzin ve Motorine Bu Gece de Zam Var

Bu gece motorine 84 kuruş, benzine 69 kuruş zam bekleniyor. Böylece akaryakıt fiyatları art arda üç gün zamlanmış olacak.

Döviz kurunun yüksek olması ve petrol fiyatlarındaki artış nedeniyle peş peşe fahiş zamlar gelmeye devam ediyor.Sektör kaynaklarının aktardığına göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorine 84 kuruş, benzine 69 kuruş zam bekleniyor. Dün gece motorine 1 lira 33 kuruş, benzine 53 kuruş zam gelmişti. Önceki gece de motorine 1 lira 51 kuruş, benzine 88 kuruş zam gelmişti. Bu geceki zammın ardından benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak 18,75 TL'ye, Motorinin litre fiyatı ise ortalama 19,86 TL'ye yükselmiş olacak.
Bu gece motorine 84 kuruş, benzine 69 kuruş zam bekleniyor. Böylece akaryakıt fiyatları art arda üç gün zamlanmış olacak.

Döviz kurunun yüksek olması ve petrol fiyatlarındaki artış nedeniyle peş peşe fahiş zamlar gelmeye devam ediyor.Sektör kaynaklarının aktardığına göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorine 84 kuruş, benzine 69 kuruş zam bekleniyor.

Dün gece motorine 1 lira 33 kuruş, benzine 53 kuruş zam gelmişti. Önceki gece de motorine 1 lira 51 kuruş, benzine 88 kuruş zam gelmişti.

Bu geceki zammın ardından benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak 18,75 TL'ye, Motorinin litre fiyatı ise ortalama 19,86 TL'ye yükselmiş olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.