Belediye Çalışanlarının Kandilini Kutlayan Ekicioğlu'na Fırında Patates Sürprizi

GÜNDEM 19.02.2021 - 14:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Belediye Çalışanlarının Kandilini Kutlayan Ekicioğlu'na Fırında Patates Sürprizi

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, regaip kandili dolayısıyla belediye çalışanlarına kandil simidi dağıtarak kandillerini kutladı.Belediye çalışanları ise başkanlarına için soba fırınında patates sürprizi yaptı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Başkan Yardımcıları Osman Uçar, Nuri Araz, Asaf Kayaoğlu ve Hamza Çam, Regaip Kandili dolayısıyla gece mesaisindeki Belediye çalışanlarını ziyaret ederek kendilerine Kandil simidi ikram ettiler.     Kırşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli personellerle biraraya gelen Başkan Ekicioğlu ve beraberindeki heyet, gece mesaisinde görev yapan personelin Regaip Kandillerini kutlayarak kendilerine Kandil simidi ikram etti. Belediye Personelleri ile sık sık biraraya gelen Başkan Ekicioğlu, ‘’Daha güzel bir Kırşehir için gece gündüz demeden canla başla çalışan emekçi mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ dedi.     Belediye çalışanları ise kandillerini kutlayan ve kandil simidi hediye eden Başkan ve yardımcıları için soba fırınında patates sürprizi yaptı.Başkan ve ekibi belediye çalışanlarının ikramı için teşekkür etti.  
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, regaip kandili dolayısıyla belediye çalışanlarına kandil simidi dağıtarak kandillerini kutladı.Belediye çalışanları ise başkanlarına için soba fırınında patates sürprizi yaptı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Başkan Yardımcıları Osman Uçar, Nuri Araz, Asaf Kayaoğlu ve Hamza Çam, Regaip Kandili dolayısıyla gece mesaisindeki Belediye çalışanlarını ziyaret ederek kendilerine Kandil simidi ikram ettiler.

 

 

Kırşehir Belediyesi’ne bağlı İtfaiye Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli personellerle biraraya gelen Başkan Ekicioğlu ve beraberindeki heyet, gece mesaisinde görev yapan personelin Regaip Kandillerini kutlayarak kendilerine Kandil simidi ikram etti. Belediye Personelleri ile sık sık biraraya gelen Başkan Ekicioğlu, ‘’Daha güzel bir Kırşehir için gece gündüz demeden canla başla çalışan emekçi mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.’’ dedi.

 

 

Belediye çalışanları ise kandillerini kutlayan ve kandil simidi hediye eden Başkan ve yardımcıları için soba fırınında patates sürprizi yaptı.Başkan ve ekibi belediye çalışanlarının ikramı için teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.