Bedirhan Gökçe Kırşehir'de Sahne Alacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.05.2016 - 16:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bedirhan Gökçe Kırşehir'de Sahne Alacak

Ahi Evran Üniversitesi,  iptal edilen sanatçı etkinlikeri programı kapsamında 12 Mayıs'ta Bedirhan Gökçe'nin  sahne alacağını duyurdu. Daha önce mezuniyet programı kapsamında , Uğur Işılak'ın vereceği konser büyük tartışmaya sebep olmuştu.Uğur Işılak'ın  bir televizyon programında Büyük Ozan Neşet Ertaş hakkında , ''Halk Ozanı değil, Mahalli Sanatçı'' açıklamasını gazetemiz gündeme getirmiş , gerek Kırşehir'de gerekse ulusal anlamda büyük bir kamuoyu oluşmuştu.Ahi Evran Üniversitesi yönetimi ise gelen tepkiler üzerine bu konseri iptal etmişti.Ahi Evran Üniversitesi yönetimi yaptığı açıklamada Terör Olayları sebebiyle sanatçı programlarının tamamen iptal edildiğini duyurmuştu.Bu açıklamanın ardından, Bedirhan Gökçe'nin 12 Mayıs Perşembe günü saat 20:00 'de şiir dinletisi vereceğini duyurdu.Üniversite'nin neden karar değiştirdiği ise merak konusu ...
Ahi Evran Üniversitesi,  iptal edilen sanatçı etkinlikeri programı kapsamında 12 Mayıs'ta Bedirhan Gökçe'nin  sahne alacağını duyurdu.

Daha önce mezuniyet programı kapsamında , Uğur Işılak'ın vereceği konser büyük tartışmaya sebep olmuştu.Uğur Işılak'ın  bir televizyon programında Büyük Ozan Neşet Ertaş hakkında , ''Halk Ozanı değil, Mahalli Sanatçı'' açıklamasını gazetemiz gündeme getirmiş , gerek Kırşehir'de gerekse ulusal anlamda büyük bir kamuoyu oluşmuştu.Ahi Evran Üniversitesi yönetimi ise gelen tepkiler üzerine bu konseri iptal etmişti.Ahi Evran Üniversitesi yönetimi yaptığı açıklamada Terör Olayları sebebiyle sanatçı programlarının tamamen iptal edildiğini duyurmuştu.Bu açıklamanın ardından, Bedirhan Gökçe'nin 12 Mayıs Perşembe günü saat 20:00 'de şiir dinletisi vereceğini duyurdu.Üniversite'nin neden karar değiştirdiği ise merak konusu ...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.