Baz İstasyonlarından Akü Çalan Şahıs Tutuklandı

ASAYİŞ 06.12.2022 - 21:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Baz İstasyonlarından Akü Çalan Şahıs Tutuklandı

Kırşehir'de baz istasyonlarından akü çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Suç Araştırma Tim Komutanlığı (JASAT) ekipleri, merkez Toklumen ve Akpınar ilçesi Büyükabdiuşağı köylerinde ekim ve kasım aylarında baz istasyonlarından çok sayıda akü çalınmasıyla ilgili teknik çalışma sonucu faili belirledi. Şüpheli S.Ş, kent merkezindeki ikametine düzenlenen operasyonda gözaltına aldı.Şüphelinin ikametinde ele geçirilen 20 akü, Türk Telekom AŞ yetkililerine teslim edildi.Jandarmadaki işlemleri tamamlanan S.Ş, sevk edildiği adliyede hakimlikçe tutuklandı.
Kırşehir'de baz istasyonlarından akü çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Suç Araştırma Tim Komutanlığı (JASAT) ekipleri, merkez Toklumen ve Akpınar ilçesi Büyükabdiuşağı köylerinde ekim ve kasım aylarında baz istasyonlarından çok sayıda akü çalınmasıyla ilgili teknik çalışma sonucu faili belirledi.

Şüpheli S.Ş, kent merkezindeki ikametine düzenlenen operasyonda gözaltına aldı.Şüphelinin ikametinde ele geçirilen 20 akü, Türk Telekom AŞ yetkililerine teslim edildi.Jandarmadaki işlemleri tamamlanan S.Ş, sevk edildiği adliyede hakimlikçe tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.