Bayrağı Kırıkkale'den Devraldık İstikamet Yozgat

EĞİTİM 03.03.2021 - 14:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bayrağı Kırıkkale'den Devraldık İstikamet Yozgat

Gençlerimizde var olan bayrak ve vatan sevgisi bilincinin daha da geliştirilmesi amacıyla “Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında Kırıkkaleli gencin getirdiği kutsal bayrağımız Kırşehirli gencimize teslim edildi.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. Yıldönümü ve Şehitler Günü’nde Çanakkale’ye ulaştırılması planlanan bayrağımız devletimizin koruması altındaki gençler tarafından taşınıyor.Etkinlik kapsamında Kırıkkaleli genç Metin Oktay Yıldırım’ın ilimize getirdiği şanlı bayrağımız Valimiz Sayın İbrahim Akın’ın makamında Kırşehirli gencimiz Eren Çakır Genç’e emanet edildi.Törende konuşan Vali İbrahim Akın, 1 Mart’ta başlatılan etkinlikle yola çıkarılan bayrağımızın 18 Mart 2021 tarihinde Çanakkale Zaferinin 106. Yılı etkinliklerine ulaştırılacağını söyledi.     Konuşmasında, milli ve manevi değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasının önemine değinen Vali İbrahim Akın, “Çanakkale Ruhu, milletimizde hâlâ yaşamaktadır. Bu ruhu canlı ve diri tutmak amacıyla düzenlenen projeleri destekliyoruz. Gençlerimize vatan, bayrak, millet sevgisini anlatmak, onlara tarih bilincini aşılamak üzere düzenlenen etkinlik kapsamında gençlerimiz arasında bayrak teslim töreni yapıldı. Şanlı bayrağımızı ulaştıran ve ilimizde teslim alan gençlerimizi tebrik ediyorum. Kırşehirli kardeşimiz, teslim aldığı şanlı bayrağımızı Yozgatlı gencimize ulaştıracak.” dedi.     Valilik Makamında yapılan devir teslim töreninde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara da hazır bulundu.
Gençlerimizde var olan bayrak ve vatan sevgisi bilincinin daha da geliştirilmesi amacıyla “Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında Kırıkkaleli gencin getirdiği kutsal bayrağımız Kırşehirli gencimize teslim edildi.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. Yıldönümü ve Şehitler Günü’nde Çanakkale’ye ulaştırılması planlanan bayrağımız devletimizin koruması altındaki gençler tarafından taşınıyor.Etkinlik kapsamında Kırıkkaleli genç Metin Oktay Yıldırım’ın ilimize getirdiği şanlı bayrağımız Valimiz Sayın İbrahim Akın’ın makamında Kırşehirli gencimiz Eren Çakır Genç’e emanet edildi.Törende konuşan Vali İbrahim Akın, 1 Mart’ta başlatılan etkinlikle yola çıkarılan bayrağımızın 18 Mart 2021 tarihinde Çanakkale Zaferinin 106. Yılı etkinliklerine ulaştırılacağını söyledi.

 

 

Konuşmasında, milli ve manevi değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasının önemine değinen Vali İbrahim Akın, “Çanakkale Ruhu, milletimizde hâlâ yaşamaktadır. Bu ruhu canlı ve diri tutmak amacıyla düzenlenen projeleri destekliyoruz. Gençlerimize vatan, bayrak, millet sevgisini anlatmak, onlara tarih bilincini aşılamak üzere düzenlenen etkinlik kapsamında gençlerimiz arasında bayrak teslim töreni yapıldı. Şanlı bayrağımızı ulaştıran ve ilimizde teslim alan gençlerimizi tebrik ediyorum. Kırşehirli kardeşimiz, teslim aldığı şanlı bayrağımızı Yozgatlı gencimize ulaştıracak.” dedi.

 

 

Valilik Makamında yapılan devir teslim töreninde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.