Kırşehir Belediyesinden Sokak Hayvanları İçin ''Bayat Ekmek Toplama Kutusu''

YAŞAM 21.07.2020 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesinden Sokak Hayvanları İçin ''Bayat Ekmek Toplama Kutusu''

Kırşehir Belediyesi sokak hayvanları için şehrin muhtelif noktalarına bayat ekmek toplama kutuları yerleştirdi.

Daha önce atıl malzemelerden ürettiği çöp kutularını şehrin ana cadde ve caddelerine yerleştiren Kırşehir Belediyesi bu kez de sokak hayvanları için bayat ekmek toplama kutuları yerleştirdi.Şehrin muhtelif noktalarına yerleştirilen kutularda toplanan ekmeklerle hem israf önlenmiş olacak hem de sokak hayvanları için gıda kaynağı olacak.     ''KUTULARA EKMEK , KAPLARA SU''   Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Şehrimizin muhtelif yerlerine sokak hayvanlarımız için Bayat Ekmek Toplama Kutusu yerleştiriyoruz. Siz kıymetli hemşehrilerimden evlerinizdeki bayat ekmekleri bu kutulara bırakmanızı ve evlerinizin ve iş yerlerinizin önüne bu kavurucu sıcaklarda can dostlarımız için bir kap su bırakmanızı rica ediyorum.'' ifadelerini kullandı.  
Kırşehir Belediyesi sokak hayvanları için şehrin muhtelif noktalarına bayat ekmek toplama kutuları yerleştirdi.

Daha önce atıl malzemelerden ürettiği çöp kutularını şehrin ana cadde ve caddelerine yerleştiren Kırşehir Belediyesi bu kez de sokak hayvanları için bayat ekmek toplama kutuları yerleştirdi.Şehrin muhtelif noktalarına yerleştirilen kutularda toplanan ekmeklerle hem israf önlenmiş olacak hem de sokak hayvanları için gıda kaynağı olacak.

 

 

''KUTULARA EKMEK , KAPLARA SU''

 

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''Şehrimizin muhtelif yerlerine sokak hayvanlarımız için Bayat Ekmek Toplama Kutusu yerleştiriyoruz. Siz kıymetli hemşehrilerimden evlerinizdeki bayat ekmekleri bu kutulara bırakmanızı ve evlerinizin ve iş yerlerinizin önüne bu kavurucu sıcaklarda can dostlarımız için bir kap su bırakmanızı rica ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.