Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ'un Oynayacağı Filmin Kırşehir Çekimleri Yarın Başlıyor

SANAT 22.09.2021 - 21:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ'un Oynayacağı Filmin Kırşehir Çekimleri Yarın Başlıyor

Ödüllü roman Aşıklar Bayramı'ndan sinemaya uyarlanan ve başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ'un oynayacağı filmin çekimleri yarın (23 Eylül Perşembe) Kırşehir'de başlıyor.

2019 yılında Dünyada yılın kitabı seçilen ve bu yıl da Attila İlhan Roman Ödülü'nü alan Kemal Varol'un kaleme aldığı ''Aşıklar Bayramı'' romanı sinemaya uyarlanıyor.Ulusal ve uluslararası alanda pek çok ödül almış “Sonbahar”, “Gelecek Uzun Sürer”, “Rüzgarın Hatıraları” filmleriyle tanınan yönetmen Özcan Alper ve Kemal Varol'un senaryosunu birlikte yazdığı film Netflix'te yayınlanacak.Filmde saz aşığı Heves Ali avukat oğlu Yusuf'un Kars'a olan yolculukları anlatılacak.Filmde baba rolünü usta oyuncu Settar Tanrıöğen bulunurken , oğul rolünde ise Kıvanç Tatlıtuğ olacak. Aşıklar Bayramı'nın Kırşehir'de Çekileceğini İlk Kırşehir Haber Türk Duyurmuştu ÇEKİMLER YARIN KIRŞEHİR'DE BAŞLIYOR Film ekibi çekimler öncesi mekan belirlemek için Kırşehir'de çalışmalarını sürdürüyordu.Filmde başrol oynayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ bugün Kırşehir'e gelerek bir otele yerleşti yarınki çekimler öncesi dinleniyor.İlk çekimlerin Kaman ve Akpınar bölgesinde , diğer çekimlerin ise sırasıyla otogar, Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan Müze binası ve yine aynı mahallede bulunan mekanlarda çekileceği öğrenildi.Yaklaşık 1 hafta sürecek çekimler için Kırşehir'e 80 kişilik ekip geldi.  
Ödüllü roman Aşıklar Bayramı'ndan sinemaya uyarlanan ve başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ'un oynayacağı filmin çekimleri yarın (23 Eylül Perşembe) Kırşehir'de başlıyor.

2019 yılında Dünyada yılın kitabı seçilen ve bu yıl da Attila İlhan Roman Ödülü'nü alan Kemal Varol'un kaleme aldığı ''Aşıklar Bayramı'' romanı sinemaya uyarlanıyor.Ulusal ve uluslararası alanda pek çok ödül almış “Sonbahar”, “Gelecek Uzun Sürer”, “Rüzgarın Hatıraları” filmleriyle tanınan yönetmen Özcan Alper ve Kemal Varol'un senaryosunu birlikte yazdığı film Netflix'te yayınlanacak.Filmde saz aşığı Heves Ali avukat oğlu Yusuf'un Kars'a olan yolculukları anlatılacak.Filmde baba rolünü usta oyuncu Settar Tanrıöğen bulunurken , oğul rolünde ise Kıvanç Tatlıtuğ olacak.

Aşıklar Bayramı'nın Kırşehir'de Çekileceğini İlk Kırşehir Haber Türk Duyurmuştu

ÇEKİMLER YARIN KIRŞEHİR'DE BAŞLIYOR
Film ekibi çekimler öncesi mekan belirlemek için Kırşehir'de çalışmalarını sürdürüyordu.Filmde başrol oynayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ bugün Kırşehir'e gelerek bir otele yerleşti yarınki çekimler öncesi dinleniyor.İlk çekimlerin Kaman ve Akpınar bölgesinde , diğer çekimlerin ise sırasıyla otogar, Bağbaşı Mahallesi'nde bulunan Müze binası ve yine aynı mahallede bulunan mekanlarda çekileceği öğrenildi.Yaklaşık 1 hafta sürecek çekimler için Kırşehir'e 80 kişilik ekip geldi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.