Başkan Ekicioğlu Müjdeyi Verdi ; O Proje Hayata Geçti

GÜNDEM 03.01.2023 - 20:54, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Başkan Ekicioğlu Müjdeyi Verdi ; O Proje Hayata Geçti

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ödüllü Kırköy Kampüsü Projesi ve Mesire Alanının tamamlandığını ve halka açık olduğunu açıkladı.

  Ankara-Kayseri Yolu üzerinde bulunan Aşıkpaşa Tabiat Parkı'nın hemen yanında bulunan çöp depolama alanı rehabilite edilerek; Kırköy Kampüsü ve mesire alanı projesi geliştirildi.Kırşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan proje örnek proje ödülü de almıştı.Kırköy Kampüsü projesi ve mesire alanında incelemede bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, projenin hayata geçirildiğini ve halka açık olduğunu belirtti.     ''Kırşehir'in 60 yıllık bir çöp depolama alanını rehabilite ederek  bir proje gerçekleştirdik'' diyen Başkan Ekicioğlu , ''Yaklaşık 70 bin metrekare alanda hem dezavantajlı grupların üretim yapacağı ve eğitim alacağı bir yer, hem de mesire ve piknik alanları olarak projelendirdik.Kırköy Projemiz tamamlandı; Kırşehir Halkı'nın kullanımına sunuyoruz.Havalar ısındığı zaman piknik alanlarını kullanabilir.Şimdi de gelmek isteyen olursa; halka açık  ve hayata geçmiş durumda.Bu projeye emek veren bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.Bölgemizde gerçekten örnek projelerden birisi.Kalkınma ajansının da bir desteği oldu; kendilerine teşekkür ediyoruz.Kişi başı 7 metrekare olarak devraldığımız Kırşehir'de bu rakamı 8'in üzerine çıkardık ve 10 metrekareye ulaşmayı hedefliyoruz'' ifadelerini kullandı.     Öte yandan Kırköy Kampüsü ve Mesire Alanı Projesi için bahar aylarında açılış gerçekleştirileceği kaydedildi.Açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılması bekleniyor.  
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ödüllü Kırköy Kampüsü Projesi ve Mesire Alanının tamamlandığını ve halka açık olduğunu açıkladı.

 

Ankara-Kayseri Yolu üzerinde bulunan Aşıkpaşa Tabiat Parkı'nın hemen yanında bulunan çöp depolama alanı rehabilite edilerek; Kırköy Kampüsü ve mesire alanı projesi geliştirildi.Kırşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan proje örnek proje ödülü de almıştı.Kırköy Kampüsü projesi ve mesire alanında incelemede bulunan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, projenin hayata geçirildiğini ve halka açık olduğunu belirtti.

 

 

''Kırşehir'in 60 yıllık bir çöp depolama alanını rehabilite ederek  bir proje gerçekleştirdik'' diyen Başkan Ekicioğlu , ''Yaklaşık 70 bin metrekare alanda hem dezavantajlı grupların üretim yapacağı ve eğitim alacağı bir yer, hem de mesire ve piknik alanları olarak projelendirdik.Kırköy Projemiz tamamlandı; Kırşehir Halkı'nın kullanımına sunuyoruz.Havalar ısındığı zaman piknik alanlarını kullanabilir.Şimdi de gelmek isteyen olursa; halka açık  ve hayata geçmiş durumda.Bu projeye emek veren bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.Bölgemizde gerçekten örnek projelerden birisi.Kalkınma ajansının da bir desteği oldu; kendilerine teşekkür ediyoruz.Kişi başı 7 metrekare olarak devraldığımız Kırşehir'de bu rakamı 8'in üzerine çıkardık ve 10 metrekareye ulaşmayı hedefliyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

 

Öte yandan Kırköy Kampüsü ve Mesire Alanı Projesi için bahar aylarında açılış gerçekleştirileceği kaydedildi.Açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.