Başkan Ekicioğlu, Belediye Başkanları Toplantısına Katıldı

GÜNDEM 03.10.2022 - 11:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Başkan Ekicioğlu, Belediye Başkanları Toplantısına Katıldı

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu,Çanakkale'de düzenlenen ve belediyeler arasındaki dayanışma ve iş birliğini arttırmanın yanı sıra tecrübe paylaşımlarında bulunmak amacı ile belirli aralıklar ile düzenlenen İl Belediye Başkanları Toplantısına katıldı.

Çanakkale'deki İl Belediye Başkanları Toplantısı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın ev sahipliğinde 30 Eylül 2022 Cuma günü Şehitler Abidesi’nde düzenlenen Çelenk Sunma töreni ile başladı.     Şehitler Abidesi’ndeki Atatürk Anıtı’na sunulan çelengin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törende konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, aralarında Başkan Selahattin Ekicioğlu’nun da bulunduğu Belediye Başkanları’nı Çanakkale’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplantının başarı ile geçmesini temenni etti.     Abidede düzenlenen törenin ardından Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte, Belediye Başkanları; Şehitler Abidesi’ni gezerek, şehitliklere karanfil bıraktılar. Şehitler Abidesi’nde düzenlenen programın ardından Alçıtepe’de vatandaşlar ile keyifli çay sohbeti eden Başkanlar, ardından 57. Alay ve Conkbayırı Şehitliklerini gezdi.      Belediye Başkanları, Tarihi Yarımada’daki programın ardından CHP İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte ile il ve ilçe yönetimlerinin bulunduğu ziyarette belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve diğer İl Belediye Başkanları ile birlikte güncel konulara ilişkin değerlendirmede bulundu.     İl Belediye Başkanları’nın CHP İl Başkanlığı’na yaptığı ziyaret esnasında İl Belediye Başkanları’nın eşleri de Atam Kreş, Çocuk Kültür Evi ve Altın Yıllar Yaşam Merkezi’ni gezerek, buradaki çalışmaları yerinde görme fırsatı buldu. İl Belediye Başkanları Toplantısı programının ilk günü, Taihi Yalı Hanı, Çarşı Caddesi ve Aynalı Çarşı gezileri ile sona erdi.     Başkan Selahattin Ekicioğlu toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ; “Çanakkale İl Belediye Başkanları Toplantımız öncesi Bozüyük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunduk. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun vizyon projelerinden birisi olan Boztram Raylı Sistem ile ilgili bilgiler alarak Kırşehir’de yapmayı planladığımız ve uzun vadede fosil odaklı araçları devre dışı bırakacak olan hafif raylı sistem projesiyle ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Ziyaretimizde Edirne'den Küplü Belediye Başkanımız Sayın Gökmen Altay ile de buluşarak sohbet etme fırsatı bulduk. Çanakkake'de İl Belediye Başkanları toplantımızı gerçekleştirerek, illerimizde yaptığımız çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Halkımız için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz. 2017 yılında Çanakkale'de gerçekleşen Adalet Kurultayı'nın kente bir armağanı olan ve üzerinde isim plakaları bulunan Adalet Heykeli'ni; Hoşgörü Parkı'nı, Hayrettin Karaca Aromatik ve Tıbbi Parkı ile Özgürlük Parkı'nı ziyaret ettik. Truva Atı heykeli önünde de anı fotoğrafımızı çektirdik. Misafirperverlikleri için Çanakkale Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökan'a tüm Kırşehirli hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.”   
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu,Çanakkale'de düzenlenen ve belediyeler arasındaki dayanışma ve iş birliğini arttırmanın yanı sıra tecrübe paylaşımlarında bulunmak amacı ile belirli aralıklar ile düzenlenen İl Belediye Başkanları Toplantısına katıldı.

Çanakkale'deki İl Belediye Başkanları Toplantısı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın ev sahipliğinde 30 Eylül 2022 Cuma günü Şehitler Abidesi’nde düzenlenen Çelenk Sunma töreni ile başladı.

 

 

Şehitler Abidesi’ndeki Atatürk Anıtı’na sunulan çelengin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden törende konuşan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, aralarında Başkan Selahattin Ekicioğlu’nun da bulunduğu Belediye Başkanları’nı Çanakkale’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplantının başarı ile geçmesini temenni etti.

 

 

Abidede düzenlenen törenin ardından Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile birlikte, Belediye Başkanları; Şehitler Abidesi’ni gezerek, şehitliklere karanfil bıraktılar. Şehitler Abidesi’nde düzenlenen programın ardından Alçıtepe’de vatandaşlar ile keyifli çay sohbeti eden Başkanlar, ardından 57. Alay ve Conkbayırı Şehitliklerini gezdi. 

 

 

Belediye Başkanları, Tarihi Yarımada’daki programın ardından CHP İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte ile il ve ilçe yönetimlerinin bulunduğu ziyarette belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve diğer İl Belediye Başkanları ile birlikte güncel konulara ilişkin değerlendirmede bulundu.

 

 

İl Belediye Başkanları’nın CHP İl Başkanlığı’na yaptığı ziyaret esnasında İl Belediye Başkanları’nın eşleri de Atam Kreş, Çocuk Kültür Evi ve Altın Yıllar Yaşam Merkezi’ni gezerek, buradaki çalışmaları yerinde görme fırsatı buldu.

İl Belediye Başkanları Toplantısı programının ilk günü, Taihi Yalı Hanı, Çarşı Caddesi ve Aynalı Çarşı gezileri ile sona erdi.

 

 

Başkan Selahattin Ekicioğlu toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;

“Çanakkale İl Belediye Başkanları Toplantımız öncesi Bozüyük Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nu ziyaret ederek görüş alış verişinde bulunduk.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun vizyon projelerinden birisi olan Boztram Raylı Sistem ile ilgili bilgiler alarak Kırşehir’de yapmayı planladığımız ve uzun vadede fosil odaklı araçları devre dışı bırakacak olan hafif raylı sistem projesiyle ilgili düşüncelerimizi paylaştık.

Ziyaretimizde Edirne'den Küplü Belediye Başkanımız Sayın Gökmen Altay ile de buluşarak sohbet etme fırsatı bulduk.

Çanakkake'de İl Belediye Başkanları toplantımızı gerçekleştirerek, illerimizde yaptığımız çalışmalarla ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Halkımız için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.

2017 yılında Çanakkale'de gerçekleşen Adalet Kurultayı'nın kente bir armağanı olan ve üzerinde isim plakaları bulunan Adalet Heykeli'ni; Hoşgörü Parkı'nı, Hayrettin Karaca Aromatik ve Tıbbi Parkı ile Özgürlük Parkı'nı ziyaret ettik. Truva Atı heykeli önünde de anı fotoğrafımızı çektirdik.

Misafirperverlikleri için Çanakkale Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökan'a tüm Kırşehirli hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.