Başhekim İstifasını Sundu, İşte Üzerinde Durulan 3 İsim

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2019 - 11:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Başhekim İstifasını Sundu, İşte Üzerinde Durulan 3 İsim

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi istifasını sundu.Başhekimlik için 3 adayın ismi ön plana çıktı. Kırşehir'de en çok tartışılan alanlardan birisi de sağlık...Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kırşehir'in göz bebeği ancak hastanede sık sık yaşanan aksamalar , sorunlar , şikayetler yönetim değişikliğini ve istifaları da beraberinde getiriyor. BAŞHEKİM İSTİFASINI SUNDU Yaklaşık 1 yıl önce Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Figen Tuncay istifasını yönetime iletti.Tuncay'ın görevi yerine uygun bir isim bulana dek devam edecek. 3 ADAYIN İSMİ ÖN PLANA ÇIKTI Prof. Dr. Figen Tuncay'ın istifasının ardından Sağlık Bakanlığı hastanede görevli 3 hekim üzerinde durmaya başladı ; Acil Tıp Uzmanı Yahya Şahin , Çocuk Hastalıkları Uzmanı Ali Güneş ...

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi istifasını sundu.Başhekimlik için 3 adayın ismi ön plana çıktı.

Kırşehir'de en çok tartışılan alanlardan birisi de sağlık...Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kırşehir'in göz bebeği ancak hastanede sık sık yaşanan aksamalar , sorunlar , şikayetler yönetim değişikliğini ve istifaları da beraberinde getiriyor.

BAŞHEKİM İSTİFASINI SUNDU

Yaklaşık 1 yıl önce Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Figen Tuncay istifasını yönetime iletti.Tuncay'ın görevi yerine uygun bir isim bulana dek devam edecek.

3 ADAYIN İSMİ ÖN PLANA ÇIKTI

Prof. Dr. Figen Tuncay'ın istifasının ardından Sağlık Bakanlığı hastanede görevli 3 hekim üzerinde durmaya başladı ; Acil Tıp Uzmanı Yahya Şahin , Çocuk Hastalıkları Uzmanı Ali Güneş ...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.