Başbakan Keşke Terme Caddesini Kullansa

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2017 - 15:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Başbakan Keşke Terme Caddesini Kullansa

Malum 30. Ahilik Haftası etkinlikleri devam ederken bir taraftan da Kırşehir şehir merkezinde  üst yapı çalışmaları hala devam ediyor. Mesela en son Stadyum ile Cacabey Meydanını birbirine bağlayan Mehmet Ali Altın Bulvarı bitirildi.Mehmet Ali Altın Bulvarı gerçekten çok güzel olmuş.Diğer caddelerimizin de öyle olacağını ve bu çalışmaların bu yıl biteceğini umuyoruz. Peki ama , Neden En son başlanan yer en önce bitirildi ? Hatta başa dönelim ; Bu çalışmalara ilk nereden başlanmıştı ? Terme Caddesi ! Peki Terme Caddesi ne durumda ? Çalışmaların en sona bırakıldığı yer durumunda. Hatta Terme Caddesinden sonra başlanan Ankara Caddesi'nde bile refüj çalışmaları bitmiş durumda. Peki en son başlanan Mehmet Ali Altın Bulvarı neden en önce bitirildi ? Çünkü Sayın Başbakan 23 Eylül'de bu güzergahtan Cacabey Meydanına ulaşacak ve buradaki Ahilik Haftası etkinliklerine katılacak.Burada konuşmasını yaptıktan sonra yılın Ahisine şed giydirip buradan ayrılacak.Tabi Başbakan'ın bir diğer kullanabileceği güzergah olan Ankara Caddesi de tüm hızla yetiştirilmeye çalışılıyor. Peki ya Başbakan bir aksilik olur da Terme Caddesi'ni kullanırsa ya da Başbakan Terme Caddesi güzergahını kullanmak isterse ne olacak ? Bir günlüğüne ne olacak canım ? Kırşehirli aylardır bu sıkıntıyı yaşıyor da Sayın Başbakan bir gün yaşasa ne olacak ? Dileğimiz kabul olmayacak ama Başbakan keşke Terme Caddesini kullansa ! Hatta şöyle bir şehir turu atsa ! Terme Caddesi de neredeyse bitmiş durumda ama Başbakan en azından Kırşehir'in Mehmet Ali Altın Bulvarı'ndan ibaret olmadığını ve çalışmaların hala devam ettiğini görür. BAKANLARIN KENDİ AKLI FİKRİ YOK MU ? Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEOG sınavının kaldırılması gerektiği ile ilgili beyanda bulunmuştu. Gündem bir anda TEOG sınavına odaklandı. Hükümet hemen harekete geçti. Başbakan ve Milli Eğitim Bakanı bir araya geldi. Daha sonra Cumhurbaşkanı ile Başbakan bir araya geldi ve TEOG sınavı kaldırıldı. Peki TEOG sınavı maden yanlıştı da neden Cumhurbaşkanı'nın bu yanlışlığı dile getirmesi beklendi. Bakanların ve Bakanlar Kurulunun aklı fikri yok mu ? ''Bu uygulama yanlıştır'' diyebilecek cesaretleri , fikirleri ve düşünceleri yok mudur ? Yanlış olan bir uygulama doğru imiş gibi neden tanıtıldı ve uygulandı ? Çocuklarımız , deneme tahtası olmaktan ne zaman kurtulacak ? Eğitim ve Öğretimde ne zaman tutarlı ve kararlı bir politika izlenecek. Ak Parti iktidarı boyunca tam 6 Milli Eğitim Bakanı görev almış. İlk Milli Eğitim Bakanımız olan Erkan Mumcu hala görev de olmuş olsaydı belki de Eğitim ve Öğretim bu kadar kötü durumda olmazdı.
Malum 30. Ahilik Haftası etkinlikleri devam ederken bir taraftan da Kırşehir şehir merkezinde  üst yapı çalışmaları hala devam ediyor. Mesela en son Stadyum ile Cacabey Meydanını birbirine bağlayan Mehmet Ali Altın Bulvarı bitirildi.Mehmet Ali Altın Bulvarı gerçekten çok güzel olmuş.Diğer caddelerimizin de öyle olacağını ve bu çalışmaların bu yıl biteceğini umuyoruz.

Peki ama , Neden En son başlanan yer en önce bitirildi ? Hatta başa dönelim ; Bu çalışmalara ilk nereden başlanmıştı ? Terme Caddesi ! Peki Terme Caddesi ne durumda ? Çalışmaların en sona bırakıldığı yer durumunda. Hatta Terme Caddesinden sonra başlanan Ankara Caddesi'nde bile refüj çalışmaları bitmiş durumda. Peki en son başlanan Mehmet Ali Altın Bulvarı neden en önce bitirildi ? Çünkü Sayın Başbakan 23 Eylül'de bu güzergahtan Cacabey Meydanına ulaşacak ve buradaki Ahilik Haftası etkinliklerine katılacak.Burada konuşmasını yaptıktan sonra yılın Ahisine şed giydirip buradan ayrılacak.Tabi Başbakan'ın bir diğer kullanabileceği güzergah olan Ankara Caddesi de tüm hızla yetiştirilmeye çalışılıyor. Peki ya Başbakan bir aksilik olur da Terme Caddesi'ni kullanırsa ya da Başbakan Terme Caddesi güzergahını kullanmak isterse ne olacak ? Bir günlüğüne ne olacak canım ? Kırşehirli aylardır bu sıkıntıyı yaşıyor da Sayın Başbakan bir gün yaşasa ne olacak ? Dileğimiz kabul olmayacak ama Başbakan keşke Terme Caddesini kullansa ! Hatta şöyle bir şehir turu atsa ! Terme Caddesi de neredeyse bitmiş durumda ama Başbakan en azından Kırşehir'in Mehmet Ali Altın Bulvarı'ndan ibaret olmadığını ve çalışmaların hala devam ettiğini görür. BAKANLARIN KENDİ AKLI FİKRİ YOK MU ? Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEOG sınavının kaldırılması gerektiği ile ilgili beyanda bulunmuştu. Gündem bir anda TEOG sınavına odaklandı. Hükümet hemen harekete geçti. Başbakan ve Milli Eğitim Bakanı bir araya geldi. Daha sonra Cumhurbaşkanı ile Başbakan bir araya geldi ve TEOG sınavı kaldırıldı. Peki TEOG sınavı maden yanlıştı da neden Cumhurbaşkanı'nın bu yanlışlığı dile getirmesi beklendi. Bakanların ve Bakanlar Kurulunun aklı fikri yok mu ? ''Bu uygulama yanlıştır'' diyebilecek cesaretleri , fikirleri ve düşünceleri yok mudur ? Yanlış olan bir uygulama doğru imiş gibi neden tanıtıldı ve uygulandı ? Çocuklarımız , deneme tahtası olmaktan ne zaman kurtulacak ? Eğitim ve Öğretimde ne zaman tutarlı ve kararlı bir politika izlenecek. Ak Parti iktidarı boyunca tam 6 Milli Eğitim Bakanı görev almış. İlk Milli Eğitim Bakanımız olan Erkan Mumcu hala görev de olmuş olsaydı belki de Eğitim ve Öğretim bu kadar kötü durumda olmazdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.