Başarılı Gençler Ödüllendirildi

EĞİTİM 08.09.2020 - 12:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Başarılı Gençler Ödüllendirildi

Bu yıl yapılan YKS sınavında üniversiteye girmeye hak kazanan ve devlet koruması altında bulunan gençler ödüllendirildi.

Gençleri kabulünde konuşan Vali İbrahim Akın, devletimizin koruması altındaki gençlerimizin geleceklerini belirledikleri YKS'de gösterdikleri başarıdan son derece mutlu olduklarını söyledi.Devlet olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını belirten Vali İbrahim Akın, “Fatma Bacı Çocuk Evlerinde kalan gençlerimizden biri Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümüne yerleşmeye hak kazanırken, diğer gencimiz ise Trabzon Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümüne yerleşmeye hak kazanmıştır. Devletimiz üniversite hayatı boyunca gençlerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacaktır. Kendilerini kutluyor, üniversite hayatında başarılar diliyorum.” dedi.     Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara’nın da yer aldığı ziyarette, Sayın Valimiz başarılı gençlere çeşitli hediyeler verdi. 
Bu yıl yapılan YKS sınavında üniversiteye girmeye hak kazanan ve devlet koruması altında bulunan gençler ödüllendirildi.

Gençleri kabulünde konuşan Vali İbrahim Akın, devletimizin koruması altındaki gençlerimizin geleceklerini belirledikleri YKS'de gösterdikleri başarıdan son derece mutlu olduklarını söyledi.Devlet olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını belirten Vali İbrahim Akın, “Fatma Bacı Çocuk Evlerinde kalan gençlerimizden biri Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümüne yerleşmeye hak kazanırken, diğer gencimiz ise Trabzon Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümüne yerleşmeye hak kazanmıştır. Devletimiz üniversite hayatı boyunca gençlerimizin her türlü ihtiyacını karşılayacaktır. Kendilerini kutluyor, üniversite hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ramazan Baykara’nın da yer aldığı ziyarette, Sayın Valimiz başarılı gençlere çeşitli hediyeler verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.