Barış Sungur'un Kırşehir Belediyespor'a Transferi Yattı mı ?

SPOR 03.09.2020 - 11:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Barış Sungur'un Kırşehir Belediyespor'a Transferi Yattı mı ?

Kırşehir Belediyespor'un Fenerbahçe'den kiraladığı genç yetenek Barış Sungur'un transferi bir süre daha bekleyecek.

Birçok yayın organında ve sosyal medyada çıkan ''Barış Sungur'un Kırşehir Belediyespor'a transferi yattı'' haberleri ile birlikte Sungur'un transferinin akıbeti merak edildi.Haberlere göre ;anlaşmayı Kırşehir Belediyespor iptal etti ve Barış Sungur da tekrar İstanbul'a dönmek için yola çıktı.   BUCASPOR PÜRÜZÜ   Alınan bilgiye göre Kırşehir'e gelen ve hatta formasını giyip resim dahi çektiren Barış Sungur'un Kırşehir Belediyespor'a transferi ile ilgili herhangi olumsuz bir durum yok.Fenerbahçe'nin Bucaspor'dan kadrosuna kattığı Barış Sungur'un sözleşmesinde ki bir maddeden kaynaklanan pürüzden dolayı Kırşehir Belediyespor'a transferi de bir süre bekleyecek.Pürüz çözüldükten Barış Sungur tekrar Kırşehir'e dönecek.    
Kırşehir Belediyespor'un Fenerbahçe'den kiraladığı genç yetenek Barış Sungur'un transferi bir süre daha bekleyecek.

Birçok yayın organında ve sosyal medyada çıkan ''Barış Sungur'un Kırşehir Belediyespor'a transferi yattı'' haberleri ile birlikte Sungur'un transferinin akıbeti merak edildi.Haberlere göre ;anlaşmayı Kırşehir Belediyespor iptal etti ve Barış Sungur da tekrar İstanbul'a dönmek için yola çıktı.

 

BUCASPOR PÜRÜZÜ

 

Alınan bilgiye göre Kırşehir'e gelen ve hatta formasını giyip resim dahi çektiren Barış Sungur'un Kırşehir Belediyespor'a transferi ile ilgili herhangi olumsuz bir durum yok.Fenerbahçe'nin Bucaspor'dan kadrosuna kattığı Barış Sungur'un sözleşmesinde ki bir maddeden kaynaklanan pürüzden dolayı Kırşehir Belediyespor'a transferi de bir süre bekleyecek.Pürüz çözüldükten Barış Sungur tekrar Kırşehir'e dönecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.