Barboros Dulkadiroğlu'nun Acı Günü

GÜNDEM 28.12.2021 - 09:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Barboros Dulkadiroğlu'nun Acı Günü

Kırşehir İl Özel İdaresi Eski Meclis Başkanı Barboros Dulkadiroğlu'nun babası Nihat Dulkadiroğlu vefat etti.

Bir süredir yakalandığı amansız hastalık ile mücadele eden ve Ankara'da İbni Sina Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenilen Nihat Dulkadiroğlu kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Dulkadiroğlu'nun cenazesinin 28 Aralık Salı günü saat 15:00'te ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Hashköyük Köyü'nde defnedileceği öğrenildi. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ise baş sağlığı dileriz.
Kırşehir İl Özel İdaresi Eski Meclis Başkanı Barboros Dulkadiroğlu'nun babası Nihat Dulkadiroğlu vefat etti.

Bir süredir yakalandığı amansız hastalık ile mücadele eden ve Ankara'da İbni Sina Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenilen Nihat Dulkadiroğlu kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Dulkadiroğlu'nun cenazesinin 28 Aralık Salı günü saat 15:00'te ikindi namazına müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Hashköyük Köyü'nde defnedileceği öğrenildi.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.