Barboros Dulkadiroğlu'dan Yoğun Katılımlı Adaylık Başvurusu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2018 - 10:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Barboros Dulkadiroğlu'dan Yoğun Katılımlı Adaylık Başvurusu

Kırşehir'de İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, yoğun katılımlı destekle AK Parti İl Binasına giderek Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yaptı. Ahi Evran Külliyesinden başlayarak Ankara Caddesi ardından da Terme Caddesinde yer alan parti binasına Kırşehirlileri selamlayarak yürüyen Dulkadiroğlu'yu destekleyen çok sayıda vatandaş da kendisine eşlik etti.Yol boyunca esnafları da ziyaret eden Dulkadiroğlu daha sonra parti binası önünde toplanan kalabalığa , ''Hepinizden Allah razı olsun , şeref verdiniz gurur verdiniz.Rabbim nasip ederse inşallah sizlere layık olabilmek için canla başla gece gündüz demeden sizlere layık hizmetler yapabilmek için , Belediye Başkanlığı adaylık başvurusu için İl Başkanlığına geçiyorum.'' açıklamasında bulundu. İl Başkanı Muzaffer Aslan'ı makamında ziyaret eden Dulkadiroğlu, Kırşehir'in ve AK Parti ailesinin neferi olduğunu söyledi.İl Başkanı Muzaffer Aslan, Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş ve Teşkilat Başkanı Berat Bıçakçı tarafından aday adaylık başvurusu alınan Dulkadiroğlu, yaptığı açıklamada, "2014 yılında İl Genel Meclis Üyeliğine seçildim. 2016 yılında ise İl Genel Meclis Başkanı oldum. Kırşehirlilik bilinci ile çalışmalar yürütüyorum"dedi. AK Parti'nin proje demek olduğunu da anlatan İl Genel Meclisi Başkanı Dulkadiroğlu, tezahüratlar arasında aday adaylık başvurusunu yaptı.

Kırşehir'de İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, yoğun katılımlı destekle AK Parti İl Binasına giderek Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yaptı.

Ahi Evran Külliyesinden başlayarak Ankara Caddesi ardından da Terme Caddesinde yer alan parti binasına Kırşehirlileri selamlayarak yürüyen Dulkadiroğlu'yu destekleyen çok sayıda vatandaş da kendisine eşlik etti.Yol boyunca esnafları da ziyaret eden Dulkadiroğlu daha sonra parti binası önünde toplanan kalabalığa , ''Hepinizden Allah razı olsun , şeref verdiniz gurur verdiniz.Rabbim nasip ederse inşallah sizlere layık olabilmek için canla başla gece gündüz demeden sizlere layık hizmetler yapabilmek için , Belediye Başkanlığı adaylık başvurusu için İl Başkanlığına geçiyorum.'' açıklamasında bulundu.

İl Başkanı Muzaffer Aslan'ı makamında ziyaret eden Dulkadiroğlu, Kırşehir'in ve AK Parti ailesinin neferi olduğunu söyledi.İl Başkanı Muzaffer Aslan, Merkez İlçe Başkanı Bilgehan Altaş ve Teşkilat Başkanı Berat Bıçakçı tarafından aday adaylık başvurusu alınan Dulkadiroğlu, yaptığı açıklamada, "2014 yılında İl Genel Meclis Üyeliğine seçildim. 2016 yılında ise İl Genel Meclis Başkanı oldum. Kırşehirlilik bilinci ile çalışmalar yürütüyorum"dedi.

AK Parti'nin proje demek olduğunu da anlatan İl Genel Meclisi Başkanı Dulkadiroğlu, tezahüratlar arasında aday adaylık başvurusunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.