Banka Hesabındaki Parasının Bir Kısmı Yok Oldu

YAŞAM 11.03.2023 - 14:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Banka Hesabındaki Parasının Bir Kısmı Yok Oldu

Kırşehir'de bir vatandaş özel bir banka tarafından hesapta bulunan parasından sebepsiz yere para eksildiğini ileri sürdü.

Kırşehir'de yaşayan S.D. özel bir banka hesabında 250 bin TL olduğunu belirterek, '' Bankaya herhangi bir borcum yok.İçeride 250 bin TL param bulunuyordu.Hesabımı kontrol ettiğimde yaklaşık 1500 TL'nin eksildiğini gördüm.Bankaya giderek paradaki eksilmenin nedenini sordum.Onlar da söz konusu kesintinin sigorta bedeli olarak alındığını söylediler.Bankaya borcum olmadığını ve paranın bana ait olduğunu, bankanın zaten bu paradan kar elde ettiğini, neden sigortaya ihtiyaç duyulduğunu ve herhangi sigorta sözleşmesine imza atmadığımı ifade ederek ilgili makbuzu istedim.Ancak bana makbuz da vermediler.İlginç şekilde paniğe kapıldılar.İnsanlar hesaplarında bulunan paralarını kontrol etsinler.Haberleri olmadan bu şekilde eksilmeler yaşanıyor, çok dikkat etsinler.Hakkım olan para iade edilmediği takdirde yasal yollara başvuracağım '' diye konuştu. Denizbank
Kırşehir'de bir vatandaş özel bir banka tarafından hesapta bulunan parasından sebepsiz yere para eksildiğini ileri sürdü.

Kırşehir'de yaşayan S.D. özel bir banka hesabında 250 bin TL olduğunu belirterek, '' Bankaya herhangi bir borcum yok.İçeride 250 bin TL param bulunuyordu.Hesabımı kontrol ettiğimde yaklaşık 1500 TL'nin eksildiğini gördüm.Bankaya giderek paradaki eksilmenin nedenini sordum.Onlar da söz konusu kesintinin sigorta bedeli olarak alındığını söylediler.Bankaya borcum olmadığını ve paranın bana ait olduğunu, bankanın zaten bu paradan kar elde ettiğini, neden sigortaya ihtiyaç duyulduğunu ve herhangi sigorta sözleşmesine imza atmadığımı ifade ederek ilgili makbuzu istedim.Ancak bana makbuz da vermediler.İlginç şekilde paniğe kapıldılar.İnsanlar hesaplarında bulunan paralarını kontrol etsinler.Haberleri olmadan bu şekilde eksilmeler yaşanıyor, çok dikkat etsinler.Hakkım olan para iade edilmediği takdirde yasal yollara başvuracağım '' diye konuştu.

Denizbank

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.