Baltalı Katilden Şaşırtan Savunma ,''Öldürme Kastım Yoktu''

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.05.2019 - 19:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Baltalı Katilden Şaşırtan Savunma ,''Öldürme Kastım Yoktu''

Kırşehir'de çocukluk arkadaşının kafasına defalarca balta ile vurarak öldüren sanık müebbet hapis cezası aldı. Ağır Ceza Mahkemesine çıkarılan sanık İsmail F.'ye son savunması soruldu.Sanık öldürme kastı olmadığını öne sürerek beraatini talep etti. ''ÖLDÜRMEK GİBİ BİR NİYETİM YOKTU'' Kırşehir'de bağ evinde çocukluk arkadaşı Hasan Hüseyin Değer ile birlikte alkol aldıklarını belirten İsmail F. ''bir süre sonra aramızda tartışma çıktı ve Hasan bana küfretti.Sonra kavga etmeye başladık ve Hasan duvardaki tüfeğe yöneldi.Ben ondan önce davranarak yan tarafta duran baltayı alarak kendimi savundum.Öldürmek gibi bir niyetim yoktu.'' savunmasında bulundu. MÜEBBET HAPİS CEZASI ALDITaraf avukatlarını dinleyen mahkemeye heyeti, sanık İsmail F'yi "kasten adam öldürmek" suçlamasıyla müebbet hapis cezasına çarptırdı.İddianamede, sanığın, Hasan Hüseyin Değer'in baltayla kafasına 2 ve başına bir kez vurarak ölümüne sebep olduğu, maktulü olay yerinde bırakarak ticari taksiyle Antalya'ya kaçtığı belirtilmişti.Sanığın Antalya'ya yakalanarak Kırşehir'e getirildiği bildirilen iddianamede, İsmail F'nin "kasten adam öldürme" suçundan cezalandırılması talep edilmişti.

Kırşehir'de çocukluk arkadaşının kafasına defalarca balta ile vurarak öldüren sanık müebbet hapis cezası aldı.

Ağır Ceza Mahkemesine çıkarılan sanık İsmail F.'ye son savunması soruldu.Sanık öldürme kastı olmadığını öne sürerek beraatini talep etti.

''ÖLDÜRMEK GİBİ BİR NİYETİM YOKTU''

Kırşehir'de bağ evinde çocukluk arkadaşı Hasan Hüseyin Değer ile birlikte alkol aldıklarını belirten İsmail F. ''bir süre sonra aramızda tartışma çıktı ve Hasan bana küfretti.Sonra kavga etmeye başladık ve Hasan duvardaki tüfeğe yöneldi.Ben ondan önce davranarak yan tarafta duran baltayı alarak kendimi savundum.Öldürmek gibi bir niyetim yoktu.'' savunmasında bulundu.

MÜEBBET HAPİS CEZASI ALDI
Taraf avukatlarını dinleyen mahkemeye heyeti, sanık İsmail F'yi "kasten adam öldürmek" suçlamasıyla müebbet hapis cezasına çarptırdı.
İddianamede, sanığın, Hasan Hüseyin Değer'in baltayla kafasına 2 ve başına bir kez vurarak ölümüne sebep olduğu, maktulü olay yerinde bırakarak ticari taksiyle Antalya'ya kaçtığı belirtilmişti.
Sanığın Antalya'ya yakalanarak Kırşehir'e getirildiği bildirilen iddianamede, İsmail F'nin "kasten adam öldürme" suçundan cezalandırılması talep edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.