Bakanlık Tek Tek Açıkladı ; İşte Sahte ve Hileli Ürün Satan Firmalar

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2020 - 11:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bakanlık Tek Tek Açıkladı ; İşte Sahte ve Hileli Ürün Satan Firmalar

Tarım ve Orman Bakanlığı; taklit, tağşiş veya ilaç etken maddesi tespit edilen toplam 229 firmaya ait 386 parti ürünü kamuoyu ile paylaştı. Tarım ve Orman Bakanlığı 2020 yılına ait ilk ''Sahte ve Hileli Ürün'' satan firmaları paylaştı.Kırşehir'den herhangi bir firmanın olmadığı listede , Gazlı içecekten, bala, çaydan zeytin yağına, çikolatadan ete kadar birçok üründe tağşiş ortaya çıktı. Taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen gıdalar Bakanlığın yayınladığı listesinde laboratuvar sonucuyla taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen gıdaları üreten/ithal eden; kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve/veya satan firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasını içeren bilgiler kamuoyunun bilgisine sunuldu. BAKANLIĞIN YAYINLADIĞI LİSTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN
Tarım ve Orman Bakanlığı; taklit, tağşiş veya ilaç etken maddesi tespit edilen toplam 229 firmaya ait 386 parti ürünü kamuoyu ile paylaştı.

Tarım ve Orman Bakanlığı 2020 yılına ait ilk ''Sahte ve Hileli Ürün'' satan firmaları paylaştı.Kırşehir'den herhangi bir firmanın olmadığı listede , Gazlı içecekten, bala, çaydan zeytin yağına, çikolatadan ete kadar birçok üründe tağşiş ortaya çıktı.

Taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen gıdalar

Bakanlığın yayınladığı listesinde laboratuvar sonucuyla taklit veya tağşiş yapıldığı kesinleşen gıdaları üreten/ithal eden; kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozulmuş, değiştirilmiş gıdaları üreten ve/veya satan firmanın adı, ürün adı, markası, parti ve/veya seri numarasını içeren bilgiler kamuoyunun bilgisine sunuldu.

BAKANLIĞIN YAYINLADIĞI LİSTEYE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.