Bakan Veysel Eroğlu, Toplu Açılış Töreni İçin Kırşehir'e Geldi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.11.2016 - 16:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bakan Veysel Eroğlu, Toplu Açılış Töreni İçin Kırşehir'e Geldi

Kırşehir’de düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında milletin gösterdiği irade karşısında kimsenin darbe yapmaya cesaret edemeyeceğini söyledi. Bakan Eroğlu, “15 Temmuz da bu hain FETÖ, alçaklarına karşı milletimiz kahramanlık destanı yazdı. 15 Temmuzda sizlerin dimdik durarak bu meydanları doldurmanız beni gururlandırdı. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi. Hainlere halkın geçit vermediğini söyleyen Bakan Eroğlu, “Ülkeyi parçalama milleti ise yok etme projesi darbe girişimiydi. Maalesef bazı ülkelerin maşa olarak kullandığı bu örgüt, sessizce bütün kurumlara yerleşmiş ve 15 Temmuzda da böyle bir hainliğe girişti. Cenab-ı Allah ise bu hainlere fırsat vermedi. Milletimizin kahramanlığı ve kararlılıkla darbe teşebbüsü püskürtüldü. Artık kahraman bir millet var kimse darbe teşebbüsünü rüyasında dahi göremeyecek” diye konuştu. Kırşehir’de 52 milyon liralık yatırım yapıldı Kırşehir’i badem ve ceviz şehri haline getireceklerini ifade eden Bakan Eroğlu, Kırşehir’de Baoztepe Çamalak Tesisi ile birlikte 1 baraj, 1 adedi gölet, 3 adedi sulama tesisi, 1 adedi OGM tesisi, 1 adedi DKMP tesisi açılışı yapılarak, Akçakent Bogazevci Barajı, Kaman Değirmenözü Barajı Sulaması, Mucur Aksaklı, Karacalı Göleti Sulaması ile birlikte Aşıkpaşa Tabiat Parkı Çevre düzenlemesi çalışmalarını yaptıklarını belirtti. Sulak alanların giderek arttığını anlatan Bakan Eroğlu, şöyle konuştu: “Sulak alanlar azalmıyor giderek Türkiye’de sulak alanlar artıyor. Sulak alanların çoğunu da kurtaran bizleriz. Türkiye’de sulak alanlar artmakta azalmamakta, mühendisler gerçeği ortaya koyarlar. Hesapta olmayan müjdeleri de Kırşehir’de hep birlikte verdik. Cumhurbaşkanımız ve Başkanımız da Kırşehir’e ayrı bir değer vermekte bu nedenle de yatırımlara ciddi destekler sunmaktayız.”
Kırşehir’de düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında milletin gösterdiği irade karşısında kimsenin darbe yapmaya cesaret edemeyeceğini söyledi.

Bakan Eroğlu, “15 Temmuz da bu hain FETÖ, alçaklarına karşı milletimiz kahramanlık destanı yazdı. 15 Temmuzda sizlerin dimdik durarak bu meydanları doldurmanız beni gururlandırdı. Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır” dedi.

Hainlere halkın geçit vermediğini söyleyen Bakan Eroğlu, “Ülkeyi parçalama milleti ise yok etme projesi darbe girişimiydi. Maalesef bazı ülkelerin maşa olarak kullandığı bu örgüt, sessizce bütün kurumlara yerleşmiş ve 15 Temmuzda da böyle bir hainliğe girişti. Cenab-ı Allah ise bu hainlere fırsat vermedi. Milletimizin kahramanlığı ve kararlılıkla darbe teşebbüsü püskürtüldü. Artık kahraman bir millet var kimse darbe teşebbüsünü rüyasında dahi göremeyecek” diye konuştu. Kırşehir’de 52 milyon liralık yatırım yapıldı Kırşehir’i badem ve ceviz şehri haline getireceklerini ifade eden Bakan Eroğlu, Kırşehir’de Baoztepe Çamalak Tesisi ile birlikte 1 baraj, 1 adedi gölet, 3 adedi sulama tesisi, 1 adedi OGM tesisi, 1 adedi DKMP tesisi açılışı yapılarak, Akçakent Bogazevci Barajı, Kaman Değirmenözü Barajı Sulaması, Mucur Aksaklı, Karacalı Göleti Sulaması ile birlikte Aşıkpaşa Tabiat Parkı Çevre düzenlemesi çalışmalarını yaptıklarını belirtti. Sulak alanların giderek arttığını anlatan Bakan Eroğlu, şöyle konuştu: “Sulak alanlar azalmıyor giderek Türkiye’de sulak alanlar artıyor. Sulak alanların çoğunu da kurtaran bizleriz. Türkiye’de sulak alanlar artmakta azalmamakta, mühendisler gerçeği ortaya koyarlar. Hesapta olmayan müjdeleri de Kırşehir’de hep birlikte verdik. Cumhurbaşkanımız ve Başkanımız da Kırşehir’e ayrı bir değer vermekte bu nedenle de yatırımlara ciddi destekler sunmaktayız.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.