Bakan Süleyman Soylu : Şehadete ulaşmış vatan evlatlarımız 38 oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2016 - 11:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bakan Süleyman Soylu : Şehadete ulaşmış vatan evlatlarımız 38 oldu

Beşiktaş'taki hain terör saldırısında şehit sayısı 44'e yükseldi. Şehitlerden 36'sının polis olduğu öğrenildi.  Beşiktaş'taki iki patlamada şehit sayısı 33'ü polis olmak üzere 44'e çıktı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''36'sı polis, 8'i sivil 44 şehidimiz var'' dedi. Maçka Parkı'nın Bayıldım Caddesi girişindeki Çevik Kuvvet otobüslerine doğru yürüyen canlı bombayı hedefine 10 metre kala fark eden polisler, can kaybının daha da büyümesini önledi. Canlı bombayı durduran 5 kahraman polisarkadaşlarını kurtardı ancak kendileri şehit oldu. Saldırıyla ilgili 13 kişi gözaltına alındı. Alçak saldırıyı ise TAK üstlendi. Öte yandan, saldırıdan şans eseri kurtulan Aydın Balcıisimli vatandaş, 2. patlama sonrasında yerde yatan polise yardım etmek için hareket ettiğini, yaralı polisin ise 'buradan kaç' dediği öğrenildi.
Beşiktaş'taki hain terör saldırısında şehit sayısı 44'e yükseldi. Şehitlerden 36'sının polis olduğu öğrenildi.

 Beşiktaş'taki iki patlamada şehit sayısı 33'ü polis olmak üzere 44'e çıktı. Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ''36'sı polis, 8'i sivil 44 şehidimiz var'' dedi. Maçka Parkı'nın Bayıldım Caddesi girişindeki Çevik Kuvvet otobüslerine doğru yürüyen canlı bombayı hedefine 10 metre kala fark eden polisler, can kaybının daha da büyümesini önledi. Canlı bombayı durduran 5 kahraman polisarkadaşlarını kurtardı ancak kendileri şehit oldu. Saldırıyla ilgili 13 kişi gözaltına alındı. Alçak saldırıyı ise TAK üstlendi. Öte yandan, saldırıdan şans eseri kurtulan Aydın Balcıisimli vatandaş, 2. patlama sonrasında yerde yatan polise yardım etmek için hareket ettiğini, yaralı polisin ise 'buradan kaç' dediği öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.