Bakan Karaismailoğlu'na Kırşehirlilerden Büyük Tepki

GÜNDEM 20.01.2023 - 22:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bakan Karaismailoğlu'na Kırşehirlilerden Büyük Tepki

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismiloğlu'nun Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ile ilgili yaptığı paylaşıma Kırşehirliler büyük tepki gösterdi.

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattı ile ilgili paylaşımda bulundu.Karaismailoğlu, ''Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Hızlı Tren Hattı : Hızlı tren hattımız ile konforlu ve çevreci demiryolu ulaşımı tesis ediyoruz'' notunu düştüğü paylaşımında hızlı tren hattında ; 49 viyadük, 49 tünel, 926 sanat yapısı ve 217 alt-üst geçit olduğu bilgisine yer verdi.Bakan Karaismailoğlu'nun yaptığı bu paylaşıma Kırşehirliler yazdıkları yorumlarla büyük tepki gösterdiler. İŞTE BAKAN KARAİSMAİLOĞLU'NUN YAPTIĞI PAYLAŞIM :     ZARAR ETME PAHASINA KIRŞEHİR'İ BY-PASS ETTİLER Ankara'dan Sivas'a uzanan hızlı tren hattının Yerköy istasyonundan ek bir hat daha çıkarılarak Kayseri de bu hatta dahil edilmişti.Yozgat güzergahının engebeli olması nedeniyle çok sayıda viyadük ve tünel yapılan hattın ek hat ile birlikte uzatılması tartışmalara neden olmuştu.Gazetemiz, Ankara'dan Sivas'a;  Kırşehir-Kayseri-Nevşehir hattı üzerinden gidilmesi halinde hattın çok daha kısa ve arazinin engebesiz olmasını nedeniyle kat ve kat daha az maliyetli olacağını ayrıca turizm bölgelerine de hitap edeceğini ortaya çıkarmıştı.Bakan Karaismailoğlu'nun yaptığı paylaşımda büyük maliyete neden olan detaylara yer vermesi Kırşehirlilerin tepkisini çekti. İŞTE BAKAN KARAİSMAİLOĞLU'NUN YAPTIĞI PAYLAŞIMA YAPILAN YORUMLAR :  
Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismiloğlu'nun Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı ile ilgili yaptığı paylaşıma Kırşehirliler büyük tepki gösterdi.

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Sivas yüksek hızlı tren hattı ile ilgili paylaşımda bulundu.Karaismailoğlu, ''Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Hızlı Tren Hattı : Hızlı tren hattımız ile konforlu ve çevreci demiryolu ulaşımı tesis ediyoruz'' notunu düştüğü paylaşımında hızlı tren hattında ; 49 viyadük, 49 tünel, 926 sanat yapısı ve 217 alt-üst geçit olduğu bilgisine yer verdi.Bakan Karaismailoğlu'nun yaptığı bu paylaşıma Kırşehirliler yazdıkları yorumlarla büyük tepki gösterdiler.

İŞTE BAKAN KARAİSMAİLOĞLU'NUN YAPTIĞI PAYLAŞIM :

 

 

ZARAR ETME PAHASINA KIRŞEHİR'İ BY-PASS ETTİLER

Ankara'dan Sivas'a uzanan hızlı tren hattının Yerköy istasyonundan ek bir hat daha çıkarılarak Kayseri de bu hatta dahil edilmişti.Yozgat güzergahının engebeli olması nedeniyle çok sayıda viyadük ve tünel yapılan hattın ek hat ile birlikte uzatılması tartışmalara neden olmuştu.Gazetemiz, Ankara'dan Sivas'a;  Kırşehir-Kayseri-Nevşehir hattı üzerinden gidilmesi halinde hattın çok daha kısa ve arazinin engebesiz olmasını nedeniyle kat ve kat daha az maliyetli olacağını ayrıca turizm bölgelerine de hitap edeceğini ortaya çıkarmıştı.Bakan Karaismailoğlu'nun yaptığı paylaşımda büyük maliyete neden olan detaylara yer vermesi Kırşehirlilerin tepkisini çekti.

İŞTE BAKAN KARAİSMAİLOĞLU'NUN YAPTIĞI PAYLAŞIMA YAPILAN YORUMLAR :

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.