Bahçeli’den Özel Harekat Daire Başkanlığına ziyaret

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.08.2016 - 19:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bahçeli’den Özel Harekat Daire Başkanlığına ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz darbe kalkışmasında 51 şehidin verildiği Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti. MHP lideri Bahçeli, 15 Temmuz darbe kalkışmasında FETÖ terör örgütü mensuplarının hedefi olan ve 51 özel harekat polisinin şehit olduğu Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na taziye ziyaretinde bulundu.   Bahçeli’yi, Ankara Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy ve Havacılık Daire Başkanı Uygur Elmastaşı karşıladı. Özel harekat binası önünde şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi. Hayatını kaybeden polisler için başsağlığı dileyen Bahçeli, daha sonra saldırıda hasar gören yerleri gezerek yetkililerden olay günü ile ilgili bilgi aldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz darbe kalkışmasında 51 şehidin verildiği Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti.

MHP lideri Bahçeli, 15 Temmuz darbe kalkışmasında FETÖ terör örgütü mensuplarının hedefi olan ve 51 özel harekat polisinin şehit olduğu Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı’na taziye ziyaretinde bulundu.

  Bahçeli’yi, Ankara Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy ve Havacılık Daire Başkanı Uygur Elmastaşı karşıladı. Özel harekat binası önünde şehitler için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi. Hayatını kaybeden polisler için başsağlığı dileyen Bahçeli, daha sonra saldırıda hasar gören yerleri gezerek yetkililerden olay günü ile ilgili bilgi aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.