Bahamettin Öztürk ; Verilen KOSGEB Desteği Yetersiz

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2017 - 14:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bahamettin Öztürk ; Verilen KOSGEB Desteği Yetersiz

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, KOSGEB'in Kırşehir'e verdiği kredi desteğinin yetersiz olduğunu söyledi. Esnafın ülkesi için canını vermeye hazır olduğunu ancak ekonomik sıkıntılar yaşadığını dile getiren Öztürk, Türkiye genelinde yaklaşık 250 bin firmaya KOSGEB kredisinin verileceğini, oranlama yapıldığında Kırşehir'e sadece 36 esnafın düştüğünü belirtti. Türkiye genelinde 15 bin kişiye 50 bin liralık "Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği" verileceğinin duyurulduğunu ifade eden Öztürk, bu sayının 50 bin firmaya çıkarılmasını talep ettiklerini söyledi. Kırşehir'de sadece 36 esnafa verilmesinin yetersiz olduğunu belirten Öztürk, "Yaklaşık 15 gün önce 15 bin kişiye KOSGEB kredisi açılacağı duyuruldu. Kırşehir'de yaklaşık 2 bin 500 kredi talebi gitti. Türkiye genelinde de yaklaşık 250 bin firmaya verileceği açıklandı. Oranladığımızda Kırşehir'e 36 firma düşüyor. KOSGEB kredisi en azından 50 bin kişiye verilsin ki, bir can suyu ve hareket gelsin. 36 kişiye kredi bize bir fayda sağlamaz." dedi. Başkan Öztürk ayrıca KOSGEB'in 50 bin liralık 12 ayı ödemesiz 36 ay vadeli faizsiz desteğinin esnaf için iyi bir imkan olduğunu da sözlerine ekledi.
Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk, KOSGEB'in Kırşehir'e verdiği kredi desteğinin yetersiz olduğunu söyledi.

Esnafın ülkesi için canını vermeye hazır olduğunu ancak ekonomik sıkıntılar yaşadığını dile getiren Öztürk, Türkiye genelinde yaklaşık 250 bin firmaya KOSGEB kredisinin verileceğini, oranlama yapıldığında Kırşehir'e sadece 36 esnafın düştüğünü belirtti. Türkiye genelinde 15 bin kişiye 50 bin liralık "Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteği" verileceğinin duyurulduğunu ifade eden Öztürk, bu sayının 50 bin firmaya çıkarılmasını talep ettiklerini söyledi. Kırşehir'de sadece 36 esnafa verilmesinin yetersiz olduğunu belirten Öztürk, "Yaklaşık 15 gün önce 15 bin kişiye KOSGEB kredisi açılacağı duyuruldu. Kırşehir'de yaklaşık 2 bin 500 kredi talebi gitti. Türkiye genelinde de yaklaşık 250 bin firmaya verileceği açıklandı. Oranladığımızda Kırşehir'e 36 firma düşüyor. KOSGEB kredisi en azından 50 bin kişiye verilsin ki, bir can suyu ve hareket gelsin. 36 kişiye kredi bize bir fayda sağlamaz." dedi. Başkan Öztürk ayrıca KOSGEB'in 50 bin liralık 12 ayı ödemesiz 36 ay vadeli faizsiz desteğinin esnaf için iyi bir imkan olduğunu da sözlerine ekledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.