Bağbaşı TOKİ Mağdurlarının Başı Yine Dertte

YAŞAM 04.01.2022 - 15:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bağbaşı TOKİ Mağdurlarının Başı Yine Dertte

Kırşehir'de yaklaşık 3 yıl boyunca evlerini teslim alabilmek için mücadele veren Bağbaşı TOKİ mağdurlarının bu kez de hırsızlarla başı dertte.Hırsızlar binalarda bulunan su saatlerini çalarken, konut sahipleri ise güvenlik görevlilerinin işe gelmediğini ileri sürdü.

Bağbaşı TOKİ konutlarının 3. etabı olarak inşa edilen ancak Türkiye'nin en geç teslim edilen TOKİ konutları olarak tarihe geçen 3. Etap projesindeki hak sahipleri seslerini duyurabilmek için eylem yapmış ve bu eyleme Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile Kırşehir Milletvekili Metin İlhan da destek vermişti.Daireleri yavaş yavaş teslim edilen hak sahipleri, projede hala birçok eksiklik bulunduğunu ancak konutlarına geçebilmek için bu eksiklikleri kabullenerek konutlarını teslim aldıklarını belirtmişlerdi.Projede en çok şikayet edilen konulardan birisi de yeteri kadar aydınlatma olmaması ve bu nedenle sitenin güvenilir olmadığı yönündeydi.   SU SAATLERİ ÇALINMAYA BAŞLADI Uzun süre dairlerini teslim alabilmek için mücadele veren TOKİ mağdurlarının başları bu kez de hırsızlarla dertte.TOKİ yönetiminin yeterince güvenlik önlemi almadığı hatta güvenlik görevlilerinin bile işe gelmediği ileri süren hak sahipleri , '' 4 güvenlik var işe gelmiyorlar.Binaların su saatleri çalınıyor ilgilenen yok.Yönetim, '' kendi cebinizden taktırırsınız'' diyerek bizi başlarından atıyor.Sürekli problem yaşamaktan bıktık.Geç teslim aldığımız evlerimize gece korkudan gidemiyoruz.Yeteri kadar aydınlatma ve güvenlik önlemi yok.Tam bir rezillik yaşıyoruz'' dediler.        
Kırşehir'de yaklaşık 3 yıl boyunca evlerini teslim alabilmek için mücadele veren Bağbaşı TOKİ mağdurlarının bu kez de hırsızlarla başı dertte.Hırsızlar binalarda bulunan su saatlerini çalarken, konut sahipleri ise güvenlik görevlilerinin işe gelmediğini ileri sürdü.

Bağbaşı TOKİ konutlarının 3. etabı olarak inşa edilen ancak Türkiye'nin en geç teslim edilen TOKİ konutları olarak tarihe geçen 3. Etap projesindeki hak sahipleri seslerini duyurabilmek için eylem yapmış ve bu eyleme Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile Kırşehir Milletvekili Metin İlhan da destek vermişti.Daireleri yavaş yavaş teslim edilen hak sahipleri, projede hala birçok eksiklik bulunduğunu ancak konutlarına geçebilmek için bu eksiklikleri kabullenerek konutlarını teslim aldıklarını belirtmişlerdi.Projede en çok şikayet edilen konulardan birisi de yeteri kadar aydınlatma olmaması ve bu nedenle sitenin güvenilir olmadığı yönündeydi.

 

SU SAATLERİ ÇALINMAYA BAŞLADI

Uzun süre dairlerini teslim alabilmek için mücadele veren TOKİ mağdurlarının başları bu kez de hırsızlarla dertte.TOKİ yönetiminin yeterince güvenlik önlemi almadığı hatta güvenlik görevlilerinin bile işe gelmediği ileri süren hak sahipleri , '' 4 güvenlik var işe gelmiyorlar.Binaların su saatleri çalınıyor ilgilenen yok.Yönetim, '' kendi cebinizden taktırırsınız'' diyerek bizi başlarından atıyor.Sürekli problem yaşamaktan bıktık.Geç teslim aldığımız evlerimize gece korkudan gidemiyoruz.Yeteri kadar aydınlatma ve güvenlik önlemi yok.Tam bir rezillik yaşıyoruz'' dediler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.