Bağbaşı'da Yangın Sonrası Ev Kullanılamaz Hale Geldi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2016 - 20:48, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bağbaşı'da Yangın Sonrası Ev Kullanılamaz Hale Geldi

Bağbaşı Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılan ev güçlükle söndürüldü. Bağbaşı mahallesi'nde Çevik Kuvvetin altında bulunan Toki projesinin karşısında olan fakat toki projesine dahil olmayan bölgede bulunan ev akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşe verildi.Olay yerine çok sayıda itfaiye görevlisi intikal etti.Güçlükle söndürülen yangın sonrasında ev kullanılamaz hale geldi.Yapılan incelemede herhangi bir can kaybına rastlanmadı.
Bağbaşı Mahallesi'nde kimliği belirsiz kişiler tarafından yakılan ev güçlükle söndürüldü.

Bağbaşı mahallesi'nde Çevik Kuvvetin altında bulunan Toki projesinin karşısında olan fakat toki projesine dahil olmayan bölgede bulunan ev akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişiler tarafından ateşe verildi.Olay yerine çok sayıda itfaiye görevlisi intikal etti.Güçlükle söndürülen yangın sonrasında ev kullanılamaz hale geldi.Yapılan incelemede herhangi bir can kaybına rastlanmadı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.