Aynı Okul Elbisesi Ama Aradaki Fark 300 TL

EĞİTİM 08.09.2022 - 21:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Aynı Okul Elbisesi Ama Aradaki Fark 300 TL

Kırşehirlinin her yıl şikayet konusu olan okul kıyafetleri ile ilgili herhangi bir standardın olmaması nedeniyle fiyatlar da aldı başını gitti.Okul kıyafeti satan 2 iş yerinin fiyatlandırmaları arasında uçurum düzeyinde farklar oluşuyor.

Okulların açılmasıyla birlikte alışveriş telaşına düşen vatandaşlar bu kez cep yakan fiyatlarla karşılaşıyor.Enflasyondaki fahiş artışlar okul harcamalarına daha çok yansıyor.Okul harcamalarında en büyük kalemi ise okul kıyafetleri oluşturuyor. Kırşehir'de ilkokul kıyafetleri satan 2 iş yeri olduğu biliniyor.Ancak okul kıyafetlerinde belirli bir standart olmaması nedeniyle fiyatlandırma uygulamaları da farklı oluyor. Örneğin; 2 çocuğu için okul kıyafeti alışverişi yapan bir vatandaş, ABC Tutku'dan aldığı kıyafetler için 1290 TL ödemiş ancak Okul Dünyası'ndan aynı elbiseler için aldığı fiyatın 990 TL olduğunu belirtiyor.   100 TL'LİK PANTOLONA 280 TL, 50 TL'LİK T-SHIRT'E 129 TL İSTİYORLAR Söz konusu alışveriş ile ilgili değerlendirmede bulunan öğrenci velisi , '' Aldığım kıyafetleri gidip herhangi bir giyim mağazasından alsam ödeyeceğim maksimum ücret 800 TL ama benden 1292 TL tahsil edildi.Aynı elbiseleri diğer iş yerinden soruşturduğum da benden 990 TL istendi.Oku kıyafetlerini iade ederek diğer mağazadan satın almak istedim ancak iade de almadılar.100 TL'lik pantolan okul kıyafeti adı altında 280 TL'ye satılıyor.50 TL'ye satın alacağınız t-shirt için istenen bedel 129 TL.Valiliğin bu olaya müdahale etmesi gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.
Kırşehirlinin her yıl şikayet konusu olan okul kıyafetleri ile ilgili herhangi bir standardın olmaması nedeniyle fiyatlar da aldı başını gitti.Okul kıyafeti satan 2 iş yerinin fiyatlandırmaları arasında uçurum düzeyinde farklar oluşuyor.

Okulların açılmasıyla birlikte alışveriş telaşına düşen vatandaşlar bu kez cep yakan fiyatlarla karşılaşıyor.Enflasyondaki fahiş artışlar okul harcamalarına daha çok yansıyor.Okul harcamalarında en büyük kalemi ise okul kıyafetleri oluşturuyor.

Kırşehir'de ilkokul kıyafetleri satan 2 iş yeri olduğu biliniyor.Ancak okul kıyafetlerinde belirli bir standart olmaması nedeniyle fiyatlandırma uygulamaları da farklı oluyor.

Örneğin; 2 çocuğu için okul kıyafeti alışverişi yapan bir vatandaş, ABC Tutku'dan aldığı kıyafetler için 1290 TL ödemiş ancak Okul Dünyası'ndan aynı elbiseler için aldığı fiyatın 990 TL olduğunu belirtiyor.

 

100 TL'LİK PANTOLONA 280 TL, 50 TL'LİK T-SHIRT'E 129 TL İSTİYORLAR

Söz konusu alışveriş ile ilgili değerlendirmede bulunan öğrenci velisi , '' Aldığım kıyafetleri gidip herhangi bir giyim mağazasından alsam ödeyeceğim maksimum ücret 800 TL ama benden 1292 TL tahsil edildi.Aynı elbiseleri diğer iş yerinden soruşturduğum da benden 990 TL istendi.Oku kıyafetlerini iade ederek diğer mağazadan satın almak istedim ancak iade de almadılar.100 TL'lik pantolan okul kıyafeti adı altında 280 TL'ye satılıyor.50 TL'ye satın alacağınız t-shirt için istenen bedel 129 TL.Valiliğin bu olaya müdahale etmesi gerekiyor.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.