Kırşehir'de Aynı Gün Fırtına , Yağmur , Kar

YAŞAM 13.01.2021 - 16:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Aynı Gün Fırtına , Yağmur , Kar

Meteorolojinin art arda yaptığı çağırıların ardından Kırşehir'de gece başlayan fırtına gün içinde yerini gök gürültülü sağanak yağışa bırakırken , Kaman ve Akpınar'da ise kar yağışı etkili oldu.

Meteoroloji genel müdürlüğü Kırşehir'in de aralarında olduğu birçok ile fırtına ve sağanak yağış uyarısında bulunmuştur.Gece saatlerinde Kırşehir'de oldukça etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi.Şiddetli fırtına sonucu bazı yerlerde çatılar uçtu , tabelalar yıkıldı.     Kaman'da bir vatandaşa ait halı saha halı sahaya ait brandalar fırtınanın etkisiyle söküldü.Halı sahibinin sahibi Himmet Akkoç , ''Pandemi nedeniyle zaten zor durumdayız.Bir de bunun üzerine böyle bir durum yaşanınca iyice mağdur olduk.Yetkililerden gereken desteği bekliyoruz dedi.     OCAĞIN ORTASINDA GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ   Kırşehir'in tamamında etkili olan fırtınanın ardından öğlen saatlerine doğru gök gürültülü sağanak yağış başladı.Ocak aynın ortasında gök gürültülü sağanak yağışa şahit olan vatandaşlar ise şaşkınlığını gizleyemediler.Özellikle şehir merkezinde etkili olan sağanak yağış da hayatı olumsuz şekilde etkilerken çiftçiler ise uzun sürenin ardından gelen yağış ile birlikte biraz da olsa rahatladı.     KAMAN BEYAZA BÜRÜNDÜ   Öte yandan Kırşehir şehir merkezinde sağanak yağış etkili olurken Kaman ve Akpınar ilçelerinde ise kar yağışı etkili oldu.Kaman şehir merkezi yoğun kar yağışı ile birlikte beyaza büründü.     Böylece, Kırşehir'e 1 gün içerisinde peş peşe yaşanan dırtına, gök gürültülü sağanak yağış ve kar yağışı meydana geldi. Fotoğraflar : Özkan Ocak
Meteorolojinin art arda yaptığı çağırıların ardından Kırşehir'de gece başlayan fırtına gün içinde yerini gök gürültülü sağanak yağışa bırakırken , Kaman ve Akpınar'da ise kar yağışı etkili oldu.

Meteoroloji genel müdürlüğü Kırşehir'in de aralarında olduğu birçok ile fırtına ve sağanak yağış uyarısında bulunmuştur.Gece saatlerinde Kırşehir'de oldukça etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi.Şiddetli fırtına sonucu bazı yerlerde çatılar uçtu , tabelalar yıkıldı.

 

 

Kaman'da bir vatandaşa ait halı saha halı sahaya ait brandalar fırtınanın etkisiyle söküldü.Halı sahibinin sahibi Himmet Akkoç , ''Pandemi nedeniyle zaten zor durumdayız.Bir de bunun üzerine böyle bir durum yaşanınca iyice mağdur olduk.Yetkililerden gereken desteği bekliyoruz dedi.

 

 

OCAĞIN ORTASINDA GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ

 

Kırşehir'in tamamında etkili olan fırtınanın ardından öğlen saatlerine doğru gök gürültülü sağanak yağış başladı.Ocak aynın ortasında gök gürültülü sağanak yağışa şahit olan vatandaşlar ise şaşkınlığını gizleyemediler.Özellikle şehir merkezinde etkili olan sağanak yağış da hayatı olumsuz şekilde etkilerken çiftçiler ise uzun sürenin ardından gelen yağış ile birlikte biraz da olsa rahatladı.

 

 

KAMAN BEYAZA BÜRÜNDÜ

 

Öte yandan Kırşehir şehir merkezinde sağanak yağış etkili olurken Kaman ve Akpınar ilçelerinde ise kar yağışı etkili oldu.Kaman şehir merkezi yoğun kar yağışı ile birlikte beyaza büründü.

 

 

Böylece, Kırşehir'e 1 gün içerisinde peş peşe yaşanan dırtına, gök gürültülü sağanak yağış ve kar yağışı meydana geldi.

Fotoğraflar : Özkan Ocak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.