AVUKAT ÖZGÜR VAHAPOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2016 - 10:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AVUKAT ÖZGÜR VAHAPOĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Kırşehir Barosu avukatlarından Özgür Vahapoğlu tedavi görmekte olduğu Şişli Etfal Hastanesinde hayatını kaybetti. Geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yuman Vahapoğlu için bugün Kırşehir Adalet Sarayında meslektaşlarının katılımı ile tören düzenlenecek. Adalet Sarayında düzenlenecek törenin ardından Vahapoğlu, son yolculuğuna ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından uğurlanacak. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kurucu Başkanı Adil Vahapoğlunun oğlu olan Özgür Vahapoğlu, uzun süredir İstanbul’da tedavi görmekte idi.
Kırşehir Barosu avukatlarından Özgür Vahapoğlu tedavi görmekte olduğu Şişli Etfal Hastanesinde hayatını kaybetti.

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yuman Vahapoğlu için bugün Kırşehir Adalet Sarayında meslektaşlarının katılımı ile tören düzenlenecek. Adalet Sarayında düzenlenecek törenin ardından Vahapoğlu, son yolculuğuna ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından uğurlanacak. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Kurucu Başkanı Adil Vahapoğlunun oğlu olan Özgür Vahapoğlu, uzun süredir İstanbul’da tedavi görmekte idi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.