Avrupa'nın En Büyük Termal Oteli Artık Ona Emanet

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.01.2020 - 19:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Avrupa'nın En Büyük Termal Oteli Artık Ona Emanet

Avrupa'nın en büyük termal oteli ve Türkiye'nin en önemli konaklama merkezlerinin başında gelen Armas'ın operasyonel müdürlüğüne Haydar Zengin getirildi. Yaklaşık 7 yıldır Otelin güvenlik müdürü olarak görev yapan Zengin'e otelin Armas Oteller Zinciri tarafından otelin tüm operasyonel sorumluluğu verildi. Yeni görevi ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Haydar Zengin , “İç Anadolu'nun en iyi oteli olma özelliği ile şehrimize hizmet veren ve adıyla markalaşan böyle güzel bir otelde görev yapmak benim için onurdur. Genç dinamik güzel bir kadrosu var. Kırşehir'de en mükemmel hizmeti vermek için çalışıyoruz.Bünyemizde 130 kişiye istihdam sağlamaktayız.Kırşehir turizmi açısından büyük öneme sahip olduğumuzu biliyoruz ve bu bunun bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz.'' ifadelerine yer verdi.

Avrupa'nın en büyük termal oteli ve Türkiye'nin en önemli konaklama merkezlerinin başında gelen Armas'ın operasyonel müdürlüğüne Haydar Zengin getirildi.

Yaklaşık 7 yıldır Otelin güvenlik müdürü olarak görev yapan Zengin'e otelin Armas Oteller Zinciri tarafından otelin tüm operasyonel sorumluluğu verildi.

Yeni görevi ile ilgili gazetemize açıklamada bulunan Haydar Zengin , “İç Anadolu'nun en iyi oteli olma özelliği ile şehrimize hizmet veren ve adıyla markalaşan böyle güzel bir otelde görev yapmak benim için onurdur. Genç dinamik güzel bir kadrosu var. Kırşehir'de en mükemmel hizmeti vermek için çalışıyoruz.Bünyemizde 130 kişiye istihdam sağlamaktayız.Kırşehir turizmi açısından büyük öneme sahip olduğumuzu biliyoruz ve bu bunun bilinciyle hareket etmeye devam edeceğiz.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.