Asperatus Bulutları Nedeniyle Van Gogh Trend Oldu

YAŞAM 07.06.2022 - 02:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Asperatus Bulutları Nedeniyle Van Gogh Trend Oldu

Tekirdağ'da oluşan asperatus bulutları nedeniyle sosyal medyada ''Van Gogh'' trend oldu.

Tekirdağ'da gökyüzüne bakan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.Gökyüzündeki bulutları Van Gogh'a ait tablolara benzeten vatandaşlar, bulutları fotoğraflayarak sosyal medyada paylaşmaya başladılar.İlk kez 2006 yılında kayıtlara geçen ve latincede pürüzlü, dalgalı anlamına gelen asperatus bulutları sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi olurken Van Gogh da trend oldu. İŞTE O BULUTLARIN GÖRÜNTÜLERİ      
Tekirdağ'da oluşan asperatus bulutları nedeniyle sosyal medyada ''Van Gogh'' trend oldu.

Tekirdağ'da gökyüzüne bakan vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.Gökyüzündeki bulutları Van Gogh'a ait tablolara benzeten vatandaşlar, bulutları fotoğraflayarak sosyal medyada paylaşmaya başladılar.İlk kez 2006 yılında kayıtlara geçen ve latincede pürüzlü, dalgalı anlamına gelen asperatus bulutları sosyal medyanın en çok konuşulan konularından birisi olurken Van Gogh da trend oldu.

İŞTE O BULUTLARIN GÖRÜNTÜLERİ

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.