Aslan Beyhan, Kırşehir CHP Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

SİYASET 03.10.2022 - 21:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Aslan Beyhan, Kırşehir CHP Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Kırşehir CHP Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Aslan Beyhan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayının ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olması gerektiğini bildirdi.

Kırşehir Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Aslan Beyhan, Kırşehir CHP Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.Milletvekilliği aday adaylığı ile ilgili Kırşehir kamuoyundan gelen talebi işaret eden Beyhan, '' Partidaşlarımın, yol arkadaşlarımın ve yakın çevremin önümüzdeki zorlu süreçte  bu görevi üstlenmemi ve sorumluluk almamı istedikleri doğrudur. Haksız da sayılmazlar. AKP’nin enkazı ile karşı karşıyayız. Bu enkazdan memleketimizi ve halkımızı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde aydınlık yarınlara ulaştırmak için  görev almamı istemelerini anlayışla karşılıyorum .Ben de partim adına hiçbir sorumluluktan kaçmadan verilecek her görevi şeref duyarak layıkıyla yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın . Bu yüzden milletvekilliği aday adaylığına hazır olduğumu belirtmek isterim. Kamuoyuna saygı ile duyurulur '' dedi.   ''CUMHURBAŞKANI ADAYIM KEMAL KILIÇDAROĞLU'' Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olması gerektiğini belirten Aslan Beyhan sözlerine şu şekilde devam etti ;  Milletimizin içinde bulunduğu durumu  karanlıktan aydınlığa ulaştıracak mücadeleci lider Kemal Kılıçdaroğludur. Topluma güven vererek Millet İttifakının mimarı olmuş ,kucaklayıcı, anlayışlı ,hakkaniyetli biri olarak ittifakı bugünlere taşımış , birçok belediyenin kazanılmasını sağlamış ve başarılı çalışmalara imza atmıştır . Cumhuriyet Halk partisinin  ilke ve hedeflerinden asla  sapmayarak  başta  Millet İttifakının bileşenlerini  taraflı tarafsız tüm yurttaşların takdirini toplamış ,helalleşme konusunda samimi adımlar atmıştır.Aydınlık Türkiye için gerekli olan Güçlendirilmiş Parlementer sisteme geçiş çalışmalarıyla halka ümit vermiştir. Bütün bu saydığımız birçok nedenden dolayı Devlette ve Cumhuriyette devamlılık ilkesini hedef edinmiş , güzel günlerin geleceğine inanmış halk adamı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu adayımız ve cumhurbaşkanımız olmalıdır .  
Kırşehir CHP Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Aslan Beyhan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayının ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olması gerektiğini bildirdi.

Kırşehir Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Aslan Beyhan, Kırşehir CHP Milletvekili aday adayı olduğunu duyurdu.Milletvekilliği aday adaylığı ile ilgili Kırşehir kamuoyundan gelen talebi işaret eden Beyhan, '' Partidaşlarımın, yol arkadaşlarımın ve yakın çevremin önümüzdeki zorlu süreçte  bu görevi üstlenmemi ve sorumluluk almamı istedikleri doğrudur. Haksız da sayılmazlar. AKP’nin enkazı ile karşı karşıyayız. Bu enkazdan memleketimizi ve halkımızı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde aydınlık yarınlara ulaştırmak için  görev almamı istemelerini anlayışla karşılıyorum .Ben de partim adına hiçbir sorumluluktan kaçmadan verilecek her görevi şeref duyarak layıkıyla yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın . Bu yüzden milletvekilliği aday adaylığına hazır olduğumu belirtmek isterim. Kamuoyuna saygı ile duyurulur '' dedi.

 

''CUMHURBAŞKANI ADAYIM KEMAL KILIÇDAROĞLU''

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olması gerektiğini belirten Aslan Beyhan sözlerine şu şekilde devam etti ;

 Milletimizin içinde bulunduğu durumu  karanlıktan aydınlığa ulaştıracak mücadeleci lider Kemal Kılıçdaroğludur. Topluma güven vererek Millet İttifakının mimarı olmuş ,kucaklayıcı, anlayışlı ,hakkaniyetli biri olarak ittifakı bugünlere taşımış , birçok belediyenin kazanılmasını sağlamış ve başarılı çalışmalara imza atmıştır .

Cumhuriyet Halk partisinin  ilke ve hedeflerinden asla  sapmayarak  başta  Millet İttifakının bileşenlerini  taraflı tarafsız tüm yurttaşların takdirini toplamış ,helalleşme konusunda samimi adımlar atmıştır.Aydınlık Türkiye için gerekli olan Güçlendirilmiş Parlementer sisteme geçiş çalışmalarıyla halka ümit vermiştir. Bütün bu saydığımız birçok nedenden dolayı Devlette ve Cumhuriyette devamlılık ilkesini hedef edinmiş , güzel günlerin geleceğine inanmış halk adamı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu adayımız ve cumhurbaşkanımız olmalıdır .

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.