Askıda Ekmeğin Ardından MHP'den Bir Hamle Daha

EKONOMİ 18.12.2020 - 19:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Askıda Ekmeğin Ardından MHP'den Bir Hamle Daha

Daha önce Askıda Ekmek Kampanyası ile gündeme gelen Milliyetçi Hareket Partisi bu kez de esnafa siftah parası ve Ayetel Kürsi gönderdi.

Pandemi koşulları nedeniyle gittikçe kendisini gösteren ekonomik krizin yaşandığı Türkiye'de MHP'nin ''askıda ekmek'' kampanyası büyük ses getirmişti.MHP bu kez de esnafa yönelik "destek" çalışmasıyla gündem oldu. Partinin Kayseri İlçe teşkilatı, esnafa zarf içerisinde "bereket duası" ve 50 kuruş "siftah parası" dağıttı.     MHP Kocasinan İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kocasinan İlçe Teşkilatı 4. Bölge teşkilatımızdan örnek davranış; Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde 4. Bölge teşkilatımız esnaflarımıza zarf içeresinde Bereket Duası ve ‘siftah bizden bereket Allah’tan’ şiarı ile esnaflarımıza destek olmuşlardır. 4.Bölge Başkanımız Necati Yıldırım’a, yönetimine ve teşkilatımıza bu anlamlı ve bir o kadar da önemli davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.”   AK PARTİ DE 1 TL DAĞITMIŞTI   MHP’nin esnafa “50 kuruş” dağıtması akıllara AK Parti Gençlik Kolları Pamukova İlçe Başkanlığı’nı getirdi. AKP teşkilatı geçen ay, esnafa “siftah parası” olarak 1 TL dağıtmıştı.  
Daha önce Askıda Ekmek Kampanyası ile gündeme gelen Milliyetçi Hareket Partisi bu kez de esnafa siftah parası ve Ayetel Kürsi gönderdi.

Pandemi koşulları nedeniyle gittikçe kendisini gösteren ekonomik krizin yaşandığı Türkiye'de MHP'nin ''askıda ekmek'' kampanyası büyük ses getirmişti.MHP bu kez de esnafa yönelik "destek" çalışmasıyla gündem oldu. Partinin Kayseri İlçe teşkilatı, esnafa zarf içerisinde "bereket duası" ve 50 kuruş "siftah parası" dağıttı.

 

 

MHP Kocasinan İlçe Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kocasinan İlçe Teşkilatı 4. Bölge teşkilatımızdan örnek davranış; Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde 4. Bölge teşkilatımız esnaflarımıza zarf içeresinde Bereket Duası ve ‘siftah bizden bereket Allah’tan’ şiarı ile esnaflarımıza destek olmuşlardır. 4.Bölge Başkanımız Necati Yıldırım’a, yönetimine ve teşkilatımıza bu anlamlı ve bir o kadar da önemli davranışlarından dolayı teşekkür ederiz.”

 

AK PARTİ DE 1 TL DAĞITMIŞTI

 

MHP’nin esnafa “50 kuruş” dağıtması akıllara AK Parti Gençlik Kolları Pamukova İlçe Başkanlığı’nı getirdi. AKP teşkilatı geçen ay, esnafa “siftah parası” olarak 1 TL dağıtmıştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.