Askeri Kamyonet Tır İle Çarpıştı : 2 Asker Şehit 2 Asker Yaralı

GÜNDEM 04.01.2023 - 13:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Askeri Kamyonet Tır İle Çarpıştı : 2 Asker Şehit 2 Asker Yaralı

Konya'da Askeri kamyonet ile TIR'ın çarpışması sonrası iki asker şehit oldu, iki asker yaralandı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında, Konya- Adana yolunun 15’inci kilometresinde meydana geldi. Askeri kamyonet, yoğun sis sonrası, duran TIR’a arkadan çarptı.     Kazada ilk belirlemelere göre biri astsubay, biri er olmak üzere iki asker şehit oldu, iki asker de yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırılan yaralı askerleri ziyaret etti ve şunları söyledi:     “Maalesef bu yoğun sisten mütevellit bugün meydana gelen kazada bir askeri aracımız da kazaya karışmış durumda. İlk belirlemelere göre iki askerimiz maalesef şehit olmuş, iki askerimiz de yaralı halde hastanemize intikal ettirilmiş. Yaralılarımızın durumu iyi. Tekrar başımız sağ olsun. Ailelere sabr-ı cemil diliyorum. Yaralılara acil şifa diliyorum.”  
Konya'da Askeri kamyonet ile TIR'ın çarpışması sonrası iki asker şehit oldu, iki asker yaralandı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında, Konya- Adana yolunun 15’inci kilometresinde meydana geldi. Askeri kamyonet, yoğun sis sonrası, duran TIR’a arkadan çarptı.

 

 

Kazada ilk belirlemelere göre biri astsubay, biri er olmak üzere iki asker şehit oldu, iki asker de yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. Konya Valisi Vahdettin Özkan, Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırılan yaralı askerleri ziyaret etti ve şunları söyledi:

 

 

“Maalesef bu yoğun sisten mütevellit bugün meydana gelen kazada bir askeri aracımız da kazaya karışmış durumda. İlk belirlemelere göre iki askerimiz maalesef şehit olmuş, iki askerimiz de yaralı halde hastanemize intikal ettirilmiş. Yaralılarımızın durumu iyi. Tekrar başımız sağ olsun. Ailelere sabr-ı cemil diliyorum. Yaralılara acil şifa diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.