Askeri Helikopter Düştü : 4 Askerimiz Şehit Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.02.2019 - 20:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Askeri Helikopter Düştü : 4 Askerimiz Şehit Oldu

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde bir site içerisine zorunlu iniş yapan askeri helikopter, henüz belirlenemeyen nedenle düştü. Bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.Kazanın saat 19.00'da yaşandığı belirtiliyor. "ASKERİ HELİKOPTER ZORUNLU İNİŞ YAPARKEN DÜŞTÜ" İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, düşen helikopterle ilgili yaptığı ilk açıklamada, "Çekmeköy ilçemizdeki bir site içerisine askeri helikopterimiz zorunlu iniş yaparken düştü." ifadelerini kullandı. Vali Yerlikaya: 4 asker şehit oldu İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kazaya ilişkin "Çekmeköy ilçemizdeki bir site içerisine askeri helikopterimiz zorunlu iniş yaparken düştü." ifadesini kullandı.  Daha sonra olay yerinde incelemelerde bulunan Vali Yerlikaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, düşen askeri helikopterde yaralanan 4 askerin şehit olduğunu belirtti.  ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU Kara pilot Yüzbaşı Semih ÖzcanKara pilot Yüzbaşı Ümit Özerli Başçavuş İlyas Kaya  Üstçavuş Yakup Avşar

İstanbul'un Çekmeköy ilçesinde bir site içerisine zorunlu iniş yapan askeri helikopter, henüz belirlenemeyen nedenle düştü.

Bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.Kazanın saat 19.00'da yaşandığı belirtiliyor.

"ASKERİ HELİKOPTER ZORUNLU İNİŞ YAPARKEN DÜŞTÜ"

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, düşen helikopterle ilgili yaptığı ilk açıklamada, "Çekmeköy ilçemizdeki bir site içerisine askeri helikopterimiz zorunlu iniş yaparken düştü." ifadelerini kullandı.

Vali Yerlikaya: 4 asker şehit oldu

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, kazaya ilişkin "Çekmeköy ilçemizdeki bir site içerisine askeri helikopterimiz zorunlu iniş yaparken düştü." ifadesini kullandı. 

Daha sonra olay yerinde incelemelerde bulunan Vali Yerlikaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, düşen askeri helikopterde yaralanan 4 askerin şehit olduğunu belirtti. 

ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kara pilot Yüzbaşı Semih Özcan
Kara pilot Yüzbaşı Ümit Özerli 
Başçavuş İlyas Kaya 
Üstçavuş Yakup Avşar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.