Asker Ziyareti Dönüşü Feci Kaza : 2 Ölü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.12.2019 - 15:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Asker Ziyareti Dönüşü Feci Kaza : 2 Ölü

Şanlıurfa'da vatani görevini yapan asker oğullarını ziyaretten dönen Kırşehirli Deniz Gök ve Gülten Gök Kayseri'de geçirdikleri feci kazada yaşamlarını yitirdiler. Edinilen bilgiye göre Kaman'da ambulans şoförlüğü yapan Deniz Gök (46) eşi Gülten Gök (42) ile birlikte Şanlıurfa'da vatani görevini yapan oğullarını ziyaret ettiler.Ziyaretin ardından Kırşehir'e dönmekte olan talihsiz çift Kayseri-Malatya karayolunun 49’uncu kilometresindeki Karatay mevkiinde yol çalışması nedeniyle tek şeritten işleyen yolda kar ve buzlanma nedeniyle kontrolünü kaybederek Malatya istikametine gitmekte olan Murat Tırış yönetimindeki 34 YK 0013 plakalı Metro Turizm’e ait şehirlerarası yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı. Olay yerinde hayatlarını kaybeden talihsiz çiftin cenazesi Kaman'a getirilerek adli tıp morguna kaldırıldı.Deniz ve Gülten Gök çiftinin cenazelerinin yarın Kaman Çarşı camisinde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenilirken soruşturma başlatılan olayla ilgili otobüs şoförü gözaltına alındı.Geride ise talihsiz çiftin oğullarıyla çektirdikleri hatıra fotoğrafı kaldı.

Şanlıurfa'da vatani görevini yapan asker oğullarını ziyaretten dönen Kırşehirli Deniz Gök ve Gülten Gök Kayseri'de geçirdikleri feci kazada yaşamlarını yitirdiler.

Edinilen bilgiye göre Kaman'da ambulans şoförlüğü yapan Deniz Gök (46) eşi Gülten Gök (42) ile birlikte Şanlıurfa'da vatani görevini yapan oğullarını ziyaret ettiler.Ziyaretin ardından Kırşehir'e dönmekte olan talihsiz çift Kayseri-Malatya karayolunun 49’uncu kilometresindeki Karatay mevkiinde yol çalışması nedeniyle tek şeritten işleyen yolda kar ve buzlanma nedeniyle kontrolünü kaybederek Malatya istikametine gitmekte olan Murat Tırış yönetimindeki 34 YK 0013 plakalı Metro Turizm’e ait şehirlerarası yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı.

Olay yerinde hayatlarını kaybeden talihsiz çiftin cenazesi Kaman'a getirilerek adli tıp morguna kaldırıldı.Deniz ve Gülten Gök çiftinin cenazelerinin yarın Kaman Çarşı camisinde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenilirken soruşturma başlatılan olayla ilgili otobüs şoförü gözaltına alındı.Geride ise talihsiz çiftin oğullarıyla çektirdikleri hatıra fotoğrafı kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.