Asfalt Eriten Sıcaklıklar Geliyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.05.2019 - 10:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Asfalt Eriten Sıcaklıklar Geliyor

Meteroloji 7. bölge müdürlüğü Kırşehir , Kayseri , Sivas , Nevşehir ve Yozgat için sıcak hava uyarsında bulundu. Yapılan yazılı açıklamada Afrika üzerinden gelen sıcak nedeniyle sıcaklıkların 10 dereceye kadar artacağı belirtildi.Sıcaklıkların özellikle iç kesimlerde mayıs ayı değerlerinin üzerine çıkacağı belirtildi.Başta kronik rahatsızlıkları bulunanlar, çocuklar ve yaşlılar olmak üzere vatandaşların, dik geldiği 10.00-17.00 saatlerinde güneş ışınına doğrudan maruz kalmaması, sıcaktan korunmak için önlem alması gerekiyor.

Meteroloji 7. bölge müdürlüğü Kırşehir , Kayseri , Sivas , Nevşehir ve Yozgat için sıcak hava uyarsında bulundu.

Yapılan yazılı açıklamada Afrika üzerinden gelen sıcak nedeniyle sıcaklıkların 10 dereceye kadar artacağı belirtildi.Sıcaklıkların özellikle iç kesimlerde mayıs ayı değerlerinin üzerine çıkacağı belirtildi.Başta kronik rahatsızlıkları bulunanlar, çocuklar ve yaşlılar olmak üzere vatandaşların, dik geldiği 10.00-17.00 saatlerinde güneş ışınına doğrudan maruz kalmaması, sıcaktan korunmak için önlem alması gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.