ASANSÖRDE KALAN HEMŞİRE, 155'TEN YARDIM İSTEDİ

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2016 - 18:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

ASANSÖRDE KALAN HEMŞİRE, 155'TEN YARDIM İSTEDİ

Oturduğu apartmanın asansöründe mahsur kalan hemşire, sesini apartman sakinlerine duyuramayınca, 155 hattına ihbarda bulunarak, kurtarılmasını istedi. Polis, apartman sakinlerine ulaşamayınca sağlık durumunu bilmedikleri hemşire için 112 ve 110 ihbar hatlarından da yardım istedi. Koordineli şekilde gerçekleşen kurtarma operasyonunda hemşire N.A.'nın (57) kurtarılması için 110 ekipleri apartmanın giriş kapısındaki camı kırarak içeri girdi. Kurtarılan hemşire ambulansla hastaneye götürüldü.   ASANSÖRLER BAKIMSIZ VE ARIZA ÇIKIYOR Kırşehir'de neredeyse herkesin başına  gelen asansör  arızası , Kırşehir'de ki asansör firmalarının yetersiz olduğunu yine gözler önüne seriyor.Geçtiğimiz günlerde Sanayi Bakanlığı'nın gönderdiği talimatla birçok asansör firmasının çalıştığı iş yerleri mühürlenmişti.Yetersiz ve deneyimsiz firmaların denetlenmesinin  yanı sıra apartmanlardaki asansörlerin de bakımının yapılması gerekiyor.
Oturduğu apartmanın asansöründe mahsur kalan hemşire, sesini apartman sakinlerine duyuramayınca, 155 hattına ihbarda bulunarak, kurtarılmasını istedi.

Polis, apartman sakinlerine ulaşamayınca sağlık durumunu bilmedikleri hemşire için 112 ve 110 ihbar hatlarından da yardım istedi. Koordineli şekilde gerçekleşen kurtarma operasyonunda hemşire N.A.'nın (57) kurtarılması için 110 ekipleri apartmanın giriş kapısındaki camı kırarak içeri girdi. Kurtarılan hemşire ambulansla hastaneye götürüldü.

  ASANSÖRLER BAKIMSIZ VE ARIZA ÇIKIYOR Kırşehir'de neredeyse herkesin başına  gelen asansör  arızası , Kırşehir'de ki asansör firmalarının yetersiz olduğunu yine gözler önüne seriyor.Geçtiğimiz günlerde Sanayi Bakanlığı'nın gönderdiği talimatla birçok asansör firmasının çalıştığı iş yerleri mühürlenmişti.Yetersiz ve deneyimsiz firmaların denetlenmesinin  yanı sıra apartmanlardaki asansörlerin de bakımının yapılması gerekiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.