Asaf Kayaoğlu Öğrencilerle İftarda Bir Araya Geldi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.05.2019 - 11:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Asaf Kayaoğlu Öğrencilerle İftarda Bir Araya Geldi

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu iftarda İslami Bilimler Fakültesi öğrencilerle bir araya geldi. Güzler Evcil hayvan Parkında düzenlenen iftara Ahi Evran Üniversitesi İslami Bilimler Fakültesi Dekan yardımcısı Sayın Hüseyin Kurt ve öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kayaoğlu, " Ramazan birlik ve beraberlik ve paylaşma ayıdır .Bugünkü iftarımızı ailelerinden, annesinden, babasından uzak olan yavrularımızla beraber açmak istedik. Öğrencilerimize, aile şefkatimizi göstermeye çalıştık. En azından aile şefkatini belki bir nebze olarak hissettirmiş isek ne mutlu bize. Her biriniz bizim geleceğimiz, parlayan yıldızımızsınız. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Ramazan ayının barış, kardeşlik ve huzur içeresinde geçmesini diliyorum. Rabbim ülkemizi ve birlikteliğimizi korusun. Sizler ne kadar iyi yarınlara hazırlanırsanız bu ülke de o kadar ileriye gider. Çok şükür bugün burada birlikte iftar yapmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Ben her zaman gençler bizim geleceğimizdir derim. Gençlerimize sahip çıkarak geleceğimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Şehrimizdeki öğrenim gören tüm öğrenciler, bizim için önemli"dedi. Samimi sohbetlerin yapıldığı iftar yemeğinde Kayaoğlu kendi öğrencilik anılarını anlattı. İslami İlimler Fakültesi öğrencilerinden Ekrem Karaçam, "Bizlere vermiş olduğu önem ve ilgiden dolayı Asaf Kayaoğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Gençleri ve öğrencileri bu kadar önemseyen ve destekleyen bir Belediye Başkan Yardımcısının olduğu bir şehirde öğrencilik yaptığımız için çok şanslıyız" diyerek Asaf Kayaoğlu'na teşekkür etti. Harun Şener

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu iftarda İslami Bilimler Fakültesi öğrencilerle bir araya geldi.

Güzler Evcil hayvan Parkında düzenlenen iftara Ahi Evran Üniversitesi İslami Bilimler Fakültesi Dekan yardımcısı Sayın Hüseyin Kurt ve öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Kayaoğlu, " Ramazan birlik ve beraberlik ve paylaşma ayıdır .Bugünkü iftarımızı ailelerinden, annesinden, babasından uzak olan yavrularımızla beraber açmak istedik. Öğrencilerimize, aile şefkatimizi göstermeye çalıştık. En azından aile şefkatini belki bir nebze olarak hissettirmiş isek ne mutlu bize. Her biriniz bizim geleceğimiz, parlayan yıldızımızsınız. Ramazan ayı birlik, beraberlik ve paylaşma ayıdır. Ramazan ayının barış, kardeşlik ve huzur içeresinde geçmesini diliyorum. Rabbim ülkemizi ve birlikteliğimizi korusun. Sizler ne kadar iyi yarınlara hazırlanırsanız bu ülke de o kadar ileriye gider. Çok şükür bugün burada birlikte iftar yapmanın mutluluğunu paylaşıyoruz. Ben her zaman gençler bizim geleceğimizdir derim. Gençlerimize sahip çıkarak geleceğimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum. Şehrimizdeki öğrenim gören tüm öğrenciler, bizim için önemli"dedi.
Samimi sohbetlerin yapıldığı iftar yemeğinde Kayaoğlu kendi öğrencilik anılarını anlattı.


İslami İlimler Fakültesi öğrencilerinden Ekrem Karaçam, "Bizlere vermiş olduğu önem ve ilgiden dolayı Asaf Kayaoğlu'na çok teşekkür ediyoruz. Gençleri ve öğrencileri bu kadar önemseyen ve destekleyen bir Belediye Başkan Yardımcısının olduğu bir şehirde öğrencilik yaptığımız için çok şanslıyız" diyerek Asaf Kayaoğlu'na teşekkür etti.

Harun Şener

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.