Artık Utanma Kalmadı Dedi Gelen Faturayı Paylaştı

EKONOMİ 05.05.2022 - 21:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Artık Utanma Kalmadı Dedi Gelen Faturayı Paylaştı

Kırşehir'de bir sanayi esnafına 16 bin TL elektrik faturası kesildi.Faturayı sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış , '' Bayram hediyesi indirimi vereceklerine bayram cezası vermişler.Allah rızası için bu esnaflara yaptığınız zulüm nedir, ne içindir?'' ifadelerini kullandı.

Kılıçözü Sanayi Sitesinde oto yıkama işi yapan Bekir Çelik'e 16 bin 133 TL elektrik faturası geldi.Faturayı sosyal medya hesabından paylaşan esnaf, '' Devletimizin bize bayram hediyesi utanmaları kalmadı artık bu kadar da olmaz'' diye yazdı.     Esnafın bu ifadeleri üzerine İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi :   ''BAYRAM İNDİRİMİ YERİNE BAYRAM CEZASI'' Türkiye’nin her geçen gün kötüye gidişine maalesef iktidar dur demediği gibi insanımızın ESNAFIMIZIN sabrını sınamaya devam ediyor. İktidar üyeleri esnafımızdan üretim ve istihdamı sadece talep ediyor fakat onlara en basit ve kolay elektrik konusunda yardımcı bile olmadığı gibi bu hususta çare de olmuyor. Kırşehir Kılıçözü Sanayi Sitesinde esnaf kardeşimize 16 BİN LİRA ELEKTRİK FATURASI gelmiş. bayram hediyesi indirimi verecekleri yerde resmen BAYRAM CEZASI vermişler. Soruyorum şimdi, bu esnaf kardeşimiz nasıl ödeyecek, nasıl kazanacak, nasıl kâr edecek ve nasıl istihdam sağlayacak?   ''YAPTIĞINIZ BU ZULÜM NE İÇİNDİR ?'' Allah rızası için bu ESNAFLARA YAPTIĞINIZ ZULÜM NEDİR, NE İÇİNDİR? Sadece sanayi sitemizde değil, merkez ve ilçelerimizdeki ESNAFLARIMIZDA KAN AĞLIYOR. Şuan esnafımız sadece hayatını idame ettirmek istiyor, onları bu faturalar ile bitireceksiniz, onların böyle faturalar içindeyken istihdam yada üretim yapmasını sağlamak bir tarafa dükkanlarını kapatmalarına engel olamayacaksınız? Biz iktidara geldiğimizde ilk atacağımız adımla bu faturaları düzenleyeceğiz ve ESNAFIMIZIN AYAĞA KALKMASINI TOPARLANMASINI SAĞLAYACAĞIZ.Kırşehir İYİ olacak.
Kırşehir'de bir sanayi esnafına 16 bin TL elektrik faturası kesildi.Faturayı sosyal medya hesabından paylaşan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış , '' Bayram hediyesi indirimi vereceklerine bayram cezası vermişler.Allah rızası için bu esnaflara yaptığınız zulüm nedir, ne içindir?'' ifadelerini kullandı.

Kılıçözü Sanayi Sitesinde oto yıkama işi yapan Bekir Çelik'e 16 bin 133 TL elektrik faturası geldi.Faturayı sosyal medya hesabından paylaşan esnaf, '' Devletimizin bize bayram hediyesi utanmaları kalmadı artık bu kadar da olmaz'' diye yazdı.

 

 

Esnafın bu ifadeleri üzerine İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi :

 

''BAYRAM İNDİRİMİ YERİNE BAYRAM CEZASI''

Türkiye’nin her geçen gün kötüye gidişine maalesef iktidar dur demediği gibi insanımızın ESNAFIMIZIN sabrını sınamaya devam ediyor. İktidar üyeleri esnafımızdan üretim ve istihdamı sadece talep ediyor fakat onlara en basit ve kolay elektrik konusunda yardımcı bile olmadığı gibi bu hususta çare de olmuyor. Kırşehir Kılıçözü Sanayi Sitesinde esnaf kardeşimize 16 BİN LİRA ELEKTRİK FATURASI gelmiş. bayram hediyesi indirimi verecekleri yerde resmen BAYRAM CEZASI vermişler. Soruyorum şimdi, bu esnaf kardeşimiz nasıl ödeyecek, nasıl kazanacak, nasıl kâr edecek ve nasıl istihdam sağlayacak?

 

''YAPTIĞINIZ BU ZULÜM NE İÇİNDİR ?''
Allah rızası için bu ESNAFLARA YAPTIĞINIZ ZULÜM NEDİR, NE İÇİNDİR? Sadece sanayi sitemizde değil, merkez ve ilçelerimizdeki ESNAFLARIMIZDA KAN AĞLIYOR. Şuan esnafımız sadece hayatını idame ettirmek istiyor, onları bu faturalar ile bitireceksiniz, onların böyle faturalar içindeyken istihdam yada üretim yapmasını sağlamak bir tarafa dükkanlarını kapatmalarına engel olamayacaksınız? Biz iktidara geldiğimizde ilk atacağımız adımla bu faturaları düzenleyeceğiz ve ESNAFIMIZIN AYAĞA KALKMASINI TOPARLANMASINI SAĞLAYACAĞIZ.Kırşehir İYİ olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.