Arazide Çıkan Yangın Mandıraya Sıçradı

YAŞAM 06.08.2024 - 22:41, Güncelleme: 06.08.2024 - 22:28
 

Arazide Çıkan Yangın Mandıraya Sıçradı

Kırşehir'de tarım alanında çıkan yangının mandıraya sıçraması sonucu, çiftçiye ait saman ve yonca balyaları yandı.

Olay Boztepe İlçesi Mandıralar Sitesi'nde yaşandı.Alınan bilgiye göre yüksek gerilim hattına çarpan kuşun yanması ve biçilmiş ekin alanına düşmesiyle birlikte çıkan yangın bir anda büyüdü.Çevredeki vatandaşlar yangını Boztepe Belediyesi'ne bildirmesine rağmen herhangi bir müdahale olmayınca yangın da Salih Aydın'a ait mandıraya sıçradı.Mandıranın depo kısmında bulunan yonca ve saman balyaları alev aldı.Vatandaşlar bu kez Kırşehir Belediyesi itfaiyesinden yardım istedi. KIRŞEHİR İTFAİYESİ YETİŞTİ Olay yerine gelen Kırşehir İtfaiyesi yangın büyümeden müdahale etti ve felaketi önledi.Buna rağmen saman ve yonca balyaları yanan mandırada büyük bir maddi zarar ortaya çıktı.Vatandaşlar, Boztepe Belediyesi'nin müdahale etmediği için yangının büyüdüğünü ve mandıraya sıçradığını ileri sürerek tepki gösterdi.  
Kırşehir'de tarım alanında çıkan yangının mandıraya sıçraması sonucu, çiftçiye ait saman ve yonca balyaları yandı.

Olay Boztepe İlçesi Mandıralar Sitesi'nde yaşandı.Alınan bilgiye göre yüksek gerilim hattına çarpan kuşun yanması ve biçilmiş ekin alanına düşmesiyle birlikte çıkan yangın bir anda büyüdü.Çevredeki vatandaşlar yangını Boztepe Belediyesi'ne bildirmesine rağmen herhangi bir müdahale olmayınca yangın da Salih Aydın'a ait mandıraya sıçradı.Mandıranın depo kısmında bulunan yonca ve saman balyaları alev aldı.Vatandaşlar bu kez Kırşehir Belediyesi itfaiyesinden yardım istedi.

KIRŞEHİR İTFAİYESİ YETİŞTİ

Olay yerine gelen Kırşehir İtfaiyesi yangın büyümeden müdahale etti ve felaketi önledi.Buna rağmen saman ve yonca balyaları yanan mandırada büyük bir maddi zarar ortaya çıktı.Vatandaşlar, Boztepe Belediyesi'nin müdahale etmediği için yangının büyüdüğünü ve mandıraya sıçradığını ileri sürerek tepki gösterdi.

boztepe.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.