Araç Alım Satımında Yeni Dönem

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2020 - 12:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Araç Alım Satımında Yeni Dönem

Araç alım satımlarında ortaya çıkan dolandırıclık ve mağduriyet durumlarının ortadan kalkması amacıyla araç alım satımlarında güvenli satış dönemi başlıyor. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Araç alım satımında Güvenli Satış Sistemi'ni getiriyoruz. Noterlerde eş zamanlı satış bedeli tahsili ve devir işlemi yapılabilecek" dedi.Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, araç alım satımında yeni bir sistemin devreye sokulacağını açıkladı. Pekcan, alım satımda Güvenli Satış Sistemi'nin getirileceğini ve noterlerde eş zamanlı satış bedeli tahsili ve devir işlemi yapılacağını söyledi. Bakan Pekcan konu hakkında şunları söyledi: "Araç alım satımında Güvenli Satış Sistemi'ni getiriyoruz. Noterlerde eş zamanlı satış bedeli tahsili ve devir işlemi yapılabilecek." "ÖN İZİN BELGESİ ŞARTI GETİRDİK" Patates ve soğan hakkında da açıklamalarda bulunan Pekcan, "Dünyadan gelen talebin iç fiyat dengesini olumsuz etkilememesi için patates ve soğan ihracatında ön izin belgesi şartı getirdik" dedi.

Araç alım satımlarında ortaya çıkan dolandırıclık ve mağduriyet durumlarının ortadan kalkması amacıyla araç alım satımlarında güvenli satış dönemi başlıyor.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Araç alım satımında Güvenli Satış Sistemi'ni getiriyoruz. Noterlerde eş zamanlı satış bedeli tahsili ve devir işlemi yapılabilecek" dedi.Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, araç alım satımında yeni bir sistemin devreye sokulacağını açıkladı. Pekcan, alım satımda Güvenli Satış Sistemi'nin getirileceğini ve noterlerde eş zamanlı satış bedeli tahsili ve devir işlemi yapılacağını söyledi.

Bakan Pekcan konu hakkında şunları söyledi:

"Araç alım satımında Güvenli Satış Sistemi'ni getiriyoruz. Noterlerde eş zamanlı satış bedeli tahsili ve devir işlemi yapılabilecek."

"ÖN İZİN BELGESİ ŞARTI GETİRDİK"

Patates ve soğan hakkında da açıklamalarda bulunan Pekcan, "Dünyadan gelen talebin iç fiyat dengesini olumsuz etkilememesi için patates ve soğan ihracatında ön izin belgesi şartı getirdik" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.