Ara Tatil Döneminde Kırşehir Termal Suyuna Yoğun İlgi

SAĞLIK 19.11.2021 - 12:31, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ara Tatil Döneminde Kırşehir Termal Suyuna Yoğun İlgi

Türkiye'nin en önemli ve en değerli jeotermal kaynaklara sahip kentlerinde Kırşehir'de ara tatil döneminde, termal otellerin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı.

Kent merkezinde bulunan ve normal dönemlerde yüzde 60-70 dolulukla çalışan jeotermal oteller, okulların ara tatile girmesiyle İstanbul, Ankara, Kayseri, Adana, Antalya, Gaziantep başta olmak üzere birçok kentten yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor.   Ara tatil dönemindeki yerli ve yabancı turist yoğunluğu işletmecilerin yüzünü güldürürken tatil için Adana'dan gelen Eyüp Ceyhan isimli vatandaş , '' 5 yıldır tatillerde Kırşehir'in termal suyunu tercih ediyorum.Her kış gelirim, hatta senede iki sefer geldiğim olur. Çok memnunum, özellikle suyundan. Burada çok güzel vakit geçiriyoruz. Otelin yönetiminden de çok memnunuz. Kırşehir'in dostane havasını çok güzel yansıtıyorlar. " ifadelerini kullandı.   Ankara'dan gelen gazeteci Serdar Açıl da "Tatil için geldik, daha önce de gelmiştik. Memnun kaldık. Kırşehir'in termal suyunun, otelin imkanları çok güzel." diye konuştu.     Otelde konaklayan Mehmet Baysal ise iki yıl önce aldığı hizmetten çok memnun kaldığı için yeniden Kırşehir'i tercih ettiğini ifade ederek, "Buranın suyu çok güzel, insanları güzel. Şifa niyetine geldik. Çok memnunum." değerlendirmesinde bulundu.
Türkiye'nin en önemli ve en değerli jeotermal kaynaklara sahip kentlerinde Kırşehir'de ara tatil döneminde, termal otellerin doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı.

Kent merkezinde bulunan ve normal dönemlerde yüzde 60-70 dolulukla çalışan jeotermal oteller, okulların ara tatile girmesiyle İstanbul, Ankara, Kayseri, Adana, Antalya, Gaziantep başta olmak üzere birçok kentten yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor.

 

Ara tatil dönemindeki yerli ve yabancı turist yoğunluğu işletmecilerin yüzünü güldürürken tatil için Adana'dan gelen Eyüp Ceyhan isimli vatandaş , '' 5 yıldır tatillerde Kırşehir'in termal suyunu tercih ediyorum.Her kış gelirim, hatta senede iki sefer geldiğim olur. Çok memnunum, özellikle suyundan. Burada çok güzel vakit geçiriyoruz. Otelin yönetiminden de çok memnunuz. Kırşehir'in dostane havasını çok güzel yansıtıyorlar. " ifadelerini kullandı.

 

Ankara'dan gelen gazeteci Serdar Açıl da "Tatil için geldik, daha önce de gelmiştik. Memnun kaldık. Kırşehir'in termal suyunun, otelin imkanları çok güzel." diye konuştu.

 

 

Otelde konaklayan Mehmet Baysal ise iki yıl önce aldığı hizmetten çok memnun kaldığı için yeniden Kırşehir'i tercih ettiğini ifade ederek, "Buranın suyu çok güzel, insanları güzel. Şifa niyetine geldik. Çok memnunum." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.