Antalyalılara Neşet Ertaş Müjdesi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2016 - 15:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Antalyalılara Neşet Ertaş Müjdesi

Antalya Kırşehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde Neşet Ertaş’ı Anma Gecesi düzenledi. Kırşehirlilerin düzenlediği Neşet Ertaş Anma Gecesine katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Ahatlı’daki Neşet Ertaş Sivil Toplum Kuruluşları Hizmet Merkezi’nin yeni yılda açılacağını müjdeledi. Antalya Kırşehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlediği Neşet Ertaş’ı Anma Gecesine katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Neşet Ertaş Sivil Toplum Kuruluşları Hizmet Merkezi’nin yeni yılda açılacağını müjdeledi. Ahatlı’da inşası başlayan ve 2017 yılında tamamlanacak olan tesisin tüm hemşeri denekleri ile sivil toplum örgütlerinin hizmetine verileceğini ilan eden Başkan Tütüncü, içine de büyük usta Ertaş’ın anılarının yaşatılacağı bir sergi olacağını söyledi. Tütüncü, bu bölümde hafif volümde Ertaş türkülerinin seslendirileceğini ifade etti. Türkülerle oynadı Tüm Anadolu ozanlarının birlik ve beraberlik içinde olmasına yönelik bir konuşma yapan Tütüncü, ölümünün dördüncü yılında Neşet Ertaş’ın da bunu istediğini ifade etti. Gecede sahne alan türkücülere ve dernek başkanı Murat Barış’a birer çiçek buketi veren Tütüncü, Barış’ın teşekkür plaketini de kabul etti. Gecenin sonunda Tütüncü, güzel bir gece yaşadıklarını söyledi.
Antalya Kırşehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde Neşet Ertaş’ı Anma Gecesi düzenledi.

Kırşehirlilerin düzenlediği Neşet Ertaş Anma Gecesine katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Ahatlı’daki Neşet Ertaş Sivil Toplum Kuruluşları Hizmet Merkezi’nin yeni yılda açılacağını müjdeledi. Antalya Kırşehirliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlediği Neşet Ertaş’ı Anma Gecesine katılan Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, Neşet Ertaş Sivil Toplum Kuruluşları Hizmet Merkezi’nin yeni yılda açılacağını müjdeledi.

Ahatlı’da inşası başlayan ve 2017 yılında tamamlanacak olan tesisin tüm hemşeri denekleri ile sivil toplum örgütlerinin hizmetine verileceğini ilan eden Başkan Tütüncü, içine de büyük usta Ertaş’ın anılarının yaşatılacağı bir sergi olacağını söyledi. Tütüncü, bu bölümde hafif volümde Ertaş türkülerinin seslendirileceğini ifade etti. Türkülerle oynadı Tüm Anadolu ozanlarının birlik ve beraberlik içinde olmasına yönelik bir konuşma yapan Tütüncü, ölümünün dördüncü yılında Neşet Ertaş’ın da bunu istediğini ifade etti. Gecede sahne alan türkücülere ve dernek başkanı Murat Barış’a birer çiçek buketi veren Tütüncü, Barış’ın teşekkür plaketini de kabul etti. Gecenin sonunda Tütüncü, güzel bir gece yaşadıklarını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.