Antalya ve Uludağ'dan Tepki Çeken Görüntüler

GÜNDEM 15.02.2021 - 07:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Antalya ve Uludağ'dan Tepki Çeken Görüntüler

13 vatandaşımız PKK tarafından kahpece şehit edilirken , pandemi nedeniyle birçok esnafa yasak getirilirken Antalya ve Uludağ'da bulunan otellerden gelen görüntüler büyük tepki çekti.

    Rezervasyon yaptırıldıktan sonra alınan kod ile aranan çağrı merkezinden özel izin alan insanlar, HES kodlarını da göstererek otellerde kalabiliyorlar.Ancak aynı şekilde HES kodu ile mekanlara alınma işlemi yapılamıyor. Milyonlarca küçük esnaf pandemi süresince kan ağlarken 5 yıldızlı oteller konser verip, müşteri ağırlayabiliyor.     Sosyal medyada büyük tepki gösterilen görünler ile ilgili, "Antalya'da 5 yıldızlı bir otelden bugün çekilen görüntüler... Küçük esnaf kan ağlıyor, insanlar aylardır kısıtlamalardan dolayı evine ekmek götüremiyor. Ama söz konusu zenginler olunca konser de, dip dibe maskesiz eğlence de serbest! Virüs buraya uğramıyor herhalde!" yorumunda bulundu.   BENZER GÖRÜNTÜLER ULUDAĞ'DAN   Türkiye 13 masum insanın PKK tarafından vahşice katledilmesine ağlarken Uludağ'a tatile giden üniversite öğrencileri parti düzenleyip eğlendi. Meşale eşliğinde kayak yapan kişilerin vurdumduymazlığı tepki çekti.     Uludağ'da gerçekleşen eğlencede yaklaşık 100 kişilik grup, 13 şehidin yasının tutulduğu günde düzenledikleri eğlence ile gönüllerince eğlendi.Meşaleler eşliğinde kayak yapan kişiler, ne sosyal mesafe tanıdı ne de kurallara uydu.Yaktıkları ateşin başında yapılan eğlence büyük tepki çekti.  
13 vatandaşımız PKK tarafından kahpece şehit edilirken , pandemi nedeniyle birçok esnafa yasak getirilirken Antalya ve Uludağ'da bulunan otellerden gelen görüntüler büyük tepki çekti.

 

 

Rezervasyon yaptırıldıktan sonra alınan kod ile aranan çağrı merkezinden özel izin alan insanlar, HES kodlarını da göstererek otellerde kalabiliyorlar.Ancak aynı şekilde HES kodu ile mekanlara alınma işlemi yapılamıyor. Milyonlarca küçük esnaf pandemi süresince kan ağlarken 5 yıldızlı oteller konser verip, müşteri ağırlayabiliyor.

 

 

Sosyal medyada büyük tepki gösterilen görünler ile ilgili, "Antalya'da 5 yıldızlı bir otelden bugün çekilen görüntüler... Küçük esnaf kan ağlıyor, insanlar aylardır kısıtlamalardan dolayı evine ekmek götüremiyor. Ama söz konusu zenginler olunca konser de, dip dibe maskesiz eğlence de serbest! Virüs buraya uğramıyor herhalde!" yorumunda bulundu.

 

BENZER GÖRÜNTÜLER ULUDAĞ'DAN

 

Türkiye 13 masum insanın PKK tarafından vahşice katledilmesine ağlarken Uludağ'a tatile giden üniversite öğrencileri parti düzenleyip eğlendi. Meşale eşliğinde kayak yapan kişilerin vurdumduymazlığı tepki çekti.

 

 

Uludağ'da gerçekleşen eğlencede yaklaşık 100 kişilik grup, 13 şehidin yasının tutulduğu günde düzenledikleri eğlence ile gönüllerince eğlendi.Meşaleler eşliğinde kayak yapan kişiler, ne sosyal mesafe tanıdı ne de kurallara uydu.Yaktıkları ateşin başında yapılan eğlence büyük tepki çekti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.