Antalya'da Kırşehir Rüzgarı Esti

GÜNDEM 16.04.2022 - 22:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Antalya'da Kırşehir Rüzgarı Esti

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinliklerinde Kırşehir rüzgarı esti. Birbirinden güzel Kırşehir türkülerinin seslendirildiği gecede büyük ozan Neşet Ertaş da unutulmadı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında ''Kırşehir Gecesi'' düzenlendi. Kırşehirliler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla,düzenlenen Kırşehirliler Gecesi'nde,  Antalyalılar ve Antalya’da yaşayan Kırşehirliler Harun Çulha’nın türküleriyle keyifli bir gece yaşadı. Gecede Kırşehir türkülerini seslendiren Çulha, Kırşehir’in yetiştirdiği büyük ozan Neşet Ertaş’a ait türküleri de konseri izleyenlerle birlikte seslendirdi.   MUHİTTİN BÖCEK'E TEŞEKKÜR ETTİ Antalya Kırşehirliler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu adına konuşan Dernek Başkanı Ahmet Eroğlu “Ramazan ayının dolu dolu geçmesini sağlayan ve geleneksel Ramazan eğlencelerini bizlere yaşatan aynı zamanda kültürümüzü tanıtmamıza imkan veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür ederim” dedi.  
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinliklerinde Kırşehir rüzgarı esti. Birbirinden güzel Kırşehir türkülerinin seslendirildiği gecede büyük ozan Neşet Ertaş da unutulmadı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında ''Kırşehir Gecesi'' düzenlendi. Kırşehirliler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin katkılarıyla,düzenlenen Kırşehirliler Gecesi'nde,  Antalyalılar ve Antalya’da yaşayan Kırşehirliler Harun Çulha’nın türküleriyle keyifli bir gece yaşadı. Gecede Kırşehir türkülerini seslendiren Çulha, Kırşehir’in yetiştirdiği büyük ozan Neşet Ertaş’a ait türküleri de konseri izleyenlerle birlikte seslendirdi.

 

MUHİTTİN BÖCEK'E TEŞEKKÜR ETTİ
Antalya Kırşehirliler Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu adına konuşan Dernek Başkanı Ahmet Eroğlu “Ramazan ayının dolu dolu geçmesini sağlayan ve geleneksel Ramazan eğlencelerini bizlere yaşatan aynı zamanda kültürümüzü tanıtmamıza imkan veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.