Anneyi Bebeğinden Ayıran Kaza

ASAYİŞ 28.04.2021 - 14:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Anneyi Bebeğinden Ayıran Kaza

Kırşehir-Kırıkkale karayolu üzerinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü 2 kişi ise yaralandı.

Mustafa Ö. (41) idaresindeki 27 Z 4671 plakalı kamyonet, Kırşehir-Kırıkkale kara yolunun 35. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak ağaca çarptı. Kazanın ardından olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.Sağlık ekipleri, araçta sıkışan Nahide Ö'nün (37) hayatını kaybettiğini belirledi.     Yaralanan sürücü ile 5 aylık Hiranur Ö. ambulansla Hastaneye kaldırılırken,  Nahide Ö'nün cesedi ise ekipler tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak morga kaldırıldı.
Kırşehir-Kırıkkale karayolu üzerinde meydana gelen kazada 1 kişi öldü 2 kişi ise yaralandı.

Mustafa Ö. (41) idaresindeki 27 Z 4671 plakalı kamyonet, Kırşehir-Kırıkkale kara yolunun 35. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak ağaca çarptı.

Kazanın ardından olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.Sağlık ekipleri, araçta sıkışan Nahide Ö'nün (37) hayatını kaybettiğini belirledi.

 

 

Yaralanan sürücü ile 5 aylık Hiranur Ö. ambulansla Hastaneye kaldırılırken,  Nahide Ö'nün cesedi ise ekipler tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak morga kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.