Anlaşma Tamam İmzalar Atıldı

SPOR 04.01.2021 - 20:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Anlaşma Tamam İmzalar Atıldı

Geçtiğimiz günlerde prensipte anlaşmaya varılan teknik adam Ercüment Hülagü Coşkundere'yi Kırşehir Belediyespor'a bağlayan resmi imzalar atıldı.

Ligin 17. haftasının ardından teknik direktör Gürsel Kılıç ile yollarını ayıran Kırşehir Belediyespor sürdürdüğü çalışmaları çabuk sonlandırarak teknik direktörlük için Bayrampaşa'yı yöneten Ercüment Hülagü Coşkundere ile prensipte anlaşmıştı.Tecrübeli teknik adamı yeşil beyazlı kulübe bağlayan resmi imzalar da atıldı.     İmza törenine kulüp başkanı Mustafa Bulut, Teknik Direktör ve teknik ekip katıldı.Kulüpten yapılan açıklamada , '' Kendisine ve ekibine güvenimizin tam olduğunu belirtir, bu görevde Ercüment Hocamıza  ve ekibine başarılar dileriz.Ayrıca hocamız Karabük maçı sonrası değerli basın mensuplarına ilk yarının  değerlendirmesini  ve gündemdeki diğer  konulara  yönelik kapsamlı açıkmalarda bulunacak.'' denildi.     ERCÜMENT COŞKUNDERE KİMDİR ? 1963 Samsun doğumlu olan Ercüment Hülagü Coşkundere daha önce Samsunspor, Malatyaspor , Fatih Karagümrük, Sakaryaspor, Buca FK gibi takımları çalıştırmıştı.
Geçtiğimiz günlerde prensipte anlaşmaya varılan teknik adam Ercüment Hülagü Coşkundere'yi Kırşehir Belediyespor'a bağlayan resmi imzalar atıldı.

Ligin 17. haftasının ardından teknik direktör Gürsel Kılıç ile yollarını ayıran Kırşehir Belediyespor sürdürdüğü çalışmaları çabuk sonlandırarak teknik direktörlük için Bayrampaşa'yı yöneten Ercüment Hülagü Coşkundere ile prensipte anlaşmıştı.Tecrübeli teknik adamı yeşil beyazlı kulübe bağlayan resmi imzalar da atıldı.

 

 

İmza törenine kulüp başkanı Mustafa Bulut, Teknik Direktör ve teknik ekip katıldı.Kulüpten yapılan açıklamada , '' Kendisine ve ekibine güvenimizin tam olduğunu belirtir, bu görevde Ercüment Hocamıza  ve ekibine başarılar dileriz.Ayrıca hocamız Karabük maçı sonrası değerli basın mensuplarına ilk yarının  değerlendirmesini  ve gündemdeki diğer  konulara  yönelik kapsamlı açıkmalarda bulunacak.'' denildi.

 

 

ERCÜMENT COŞKUNDERE KİMDİR ?

1963 Samsun doğumlu olan Ercüment Hülagü Coşkundere daha önce Samsunspor, Malatyaspor , Fatih Karagümrük, Sakaryaspor, Buca FK gibi takımları çalıştırmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.