Ankara ve Kayseri Karayolları Çift Yönlü Olarak Ulaşıma Kapatıldı

GÜNDEM 24.01.2022 - 00:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ankara ve Kayseri Karayolları Çift Yönlü Olarak Ulaşıma Kapatıldı

Kar ve tipi nedeniyle Kırşehir'de çok sayıda il ve ilçeye bağlanan karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Kırşehir-Ankara Karayolu'nun çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığı bildirildi.Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada , '' Kırıkkale-Kırşehir Yolu, Hasandede ile Keskin arası yoğun kar yağışı nedeniyle çift yönlü TIR trafiğine kapatılmıştır.'' denildi.     KAYSERİ-KIRŞEHİR KARAYOLU DA KAPANDI Öte yandan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Kayseri-Kırşehir Karayolu'nun da trafiğe kapatıldığı bildirildi.Ayrıca Kırşehir-Savcılı-Kaman istikameti de trafiğe kapatılmış durumda.     Ayrıca Kırşehir-Yerköy ve Kırşehir-Ortaköy karayollarında da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.     Karayollarının ulaşıma kapatılması nedeniyle çok sayıda vatandaş yollarda mahsur kaldı.
Kar ve tipi nedeniyle Kırşehir'de çok sayıda il ve ilçeye bağlanan karayolu çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Tüm yurtta olduğu gibi Kırşehir'de de etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Kırşehir-Ankara Karayolu'nun çift yönlü olarak trafiğe kapatıldığı bildirildi.Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada , '' Kırıkkale-Kırşehir Yolu, Hasandede ile Keskin arası yoğun kar yağışı nedeniyle çift yönlü TIR trafiğine kapatılmıştır.'' denildi.

 

 

KAYSERİ-KIRŞEHİR KARAYOLU DA KAPANDI

Öte yandan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Kayseri-Kırşehir Karayolu'nun da trafiğe kapatıldığı bildirildi.Ayrıca Kırşehir-Savcılı-Kaman istikameti de trafiğe kapatılmış durumda.

 

 

Ayrıca Kırşehir-Yerköy ve Kırşehir-Ortaköy karayollarında da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım sağlanamıyor.

 

 

Karayollarının ulaşıma kapatılması nedeniyle çok sayıda vatandaş yollarda mahsur kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.