Ankara-Niğde Otoyoluna Yüzde 25 Zam

GÜNDEM 01.01.2021 - 20:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ankara-Niğde Otoyoluna Yüzde 25 Zam

Türkiye 2021 yılına girerken birçok alanda olduğu gibi otoyol ve köprülere de zam yapıldı.Otoyol ve köprülere yapılan zamlar ortalama yüzde 25'i buldu.

Yeni yılla birlikte otoyol ve köprülerin geçiş ücretlerine de büyük zam geldi. Fiyatlar araç sınıflarına göre değişirken, zam oranı ortalamada yaklaşık yüzde 25 oldu.Yap işlet devret modeliyle hizmet veren otoyol ve köprülerdeki fahiş fiyat artışı dikkatlerden kaçmadı.En çok artışın yaşandığı otoyollardan birisi de henüz bir kaç ay önce hizmete giren Ankara-Niğde otoyolu oldu.   ANKARA-NİĞDE OTOYOLUNA YÜZDE 25'LİK ZAM   1. sınıf binek otomobiller için yılbaşından önce Ankara-Niğde arası 115,5 TL olan otoyolun fiyatı 144,5 TL'ye yükselirken , 80,5 TL olan Ankara-Kırşehir arası 98 TL , 62,5 TL olan Kırşehir-Niğde arası ise 75 TL oldu.Böylece otoyolun tamamının kullanımı için sürücüler yüzde 25 daha fazla bir ücret ödeyecek.Geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiğimiz 10 KM'lik Kırşehir-Ağaçören güzergahı için 15 TL alıyorlar haberimizin ardından yapılan zam da düşük tutuldu.Çok sayıda memur ve vatandaşın kullandığı güzergah için yüzde 10'luk bir zam yapıldı.Böylece sürücüler Kırşehir Gişesinden Ağaçören'e kadar olan 10 km'lik güzergah için 16,5 TL ödeyecek.        
Türkiye 2021 yılına girerken birçok alanda olduğu gibi otoyol ve köprülere de zam yapıldı.Otoyol ve köprülere yapılan zamlar ortalama yüzde 25'i buldu.

Yeni yılla birlikte otoyol ve köprülerin geçiş ücretlerine de büyük zam geldi. Fiyatlar araç sınıflarına göre değişirken, zam oranı ortalamada yaklaşık yüzde 25 oldu.Yap işlet devret modeliyle hizmet veren otoyol ve köprülerdeki fahiş fiyat artışı dikkatlerden kaçmadı.En çok artışın yaşandığı otoyollardan birisi de henüz bir kaç ay önce hizmete giren Ankara-Niğde otoyolu oldu.

 

ANKARA-NİĞDE OTOYOLUNA YÜZDE 25'LİK ZAM

 

1. sınıf binek otomobiller için yılbaşından önce Ankara-Niğde arası 115,5 TL olan otoyolun fiyatı 144,5 TL'ye yükselirken , 80,5 TL olan Ankara-Kırşehir arası 98 TL , 62,5 TL olan Kırşehir-Niğde arası ise 75 TL oldu.Böylece otoyolun tamamının kullanımı için sürücüler yüzde 25 daha fazla bir ücret ödeyecek.Geçtiğimiz günlerde gündeme getirdiğimiz 10 KM'lik Kırşehir-Ağaçören güzergahı için 15 TL alıyorlar haberimizin ardından yapılan zam da düşük tutuldu.Çok sayıda memur ve vatandaşın kullandığı güzergah için yüzde 10'luk bir zam yapıldı.Böylece sürücüler Kırşehir Gişesinden Ağaçören'e kadar olan 10 km'lik güzergah için 16,5 TL ödeyecek.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.