Ankara-Niğde Otobanından Vahim Görüntüler

GÜNDEM 17.07.2021 - 12:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ankara-Niğde Otobanından Vahim Görüntüler

Afganlı olduğu düşünülen kaçak mülteciler tırlarla Ankara-Niğde otobanına bırakılıyor.

    Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin ,'' Kırşehir'in ticaretini canlandıracak'' dediği Ankara-Niğde Otobanında uygulann fahiş fiyatlar sürücülerin tepkisine yol açmıştı.Ancak Ankara-Niğde otoyolundan yeni gelen görüntüler daha vahim bir tabloyu gözler önüne serdi. Daha önce Van'da çekilen ve Afganlı mülteciler olduğu iddia edilen görüntülerin asılsız olduğu iddia edilmişti ancak Niğde'ye yolculuk eden bir vatandaşın çektiği görüntüler bu kez sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görüntülerde Ankara-Niğde otoyolu üzerinde duran bir tırdan çok sayıda kaçak mülteci iniş yapıyor.Afgan uyruklu olduğu düşünülen mültecilerin neredeyse tamamının erkek olduğu da görülebiliyor.Afganlı kaçak mültecilerin tırlarla Ankara-Niğde otobanı üzerinden İç Anadolu'ya bırakıldığı düşünülüyor.
Afganlı olduğu düşünülen kaçak mülteciler tırlarla Ankara-Niğde otobanına bırakılıyor.

 

 

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin ,'' Kırşehir'in ticaretini canlandıracak'' dediği Ankara-Niğde Otobanında uygulann fahiş fiyatlar sürücülerin tepkisine yol açmıştı.Ancak Ankara-Niğde otoyolundan yeni gelen görüntüler daha vahim bir tabloyu gözler önüne serdi.

Daha önce Van'da çekilen ve Afganlı mülteciler olduğu iddia edilen görüntülerin asılsız olduğu iddia edilmişti ancak Niğde'ye yolculuk eden bir vatandaşın çektiği görüntüler bu kez sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Görüntülerde Ankara-Niğde otoyolu üzerinde duran bir tırdan çok sayıda kaçak mülteci iniş yapıyor.Afgan uyruklu olduğu düşünülen mültecilerin neredeyse tamamının erkek olduğu da görülebiliyor.Afganlı kaçak mültecilerin tırlarla Ankara-Niğde otobanı üzerinden İç Anadolu'ya bırakıldığı düşünülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.